Vidusskolniece izgudro neparastu veidu, kā cietumā apmeklēt savu otro pusīti (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Kāda ASV dzīvojoša sieviete uzzināja, ka vīrietis, ar kuru viņa sarakstījās, ir nonācis cietumā, taču tas viņu neatturēja izdomāt veidu, kā apciemot mīļoto. 

Džūlija Kasela ar savu stāstu dalījās vietnē "TikTok". Viņa pastāstīja, kā vidusskolā izdomājusi veidu, kā cietumā apciemot savu mīļoto.

Abu attiecības sākušās ar sarakstīšanos internetā, taču ātri vien Džūlijas mīļotais uz ziņām vairs nav atbildējis.

Džūlija nespējusi noticēt, ka puisis vairs nevēlas sarakstīties, tāpēc rakstījusi viņa draugiem un uzzinājusi, ka arī uz draugu ziņām viņas mīļotais vairs neatbildot.

"Es pie sevis nodomāju - vai tiešām var būt, ka viņš ir nonācis cietumā? Izrādās, tā tiešām bija noticis. Es šajā laikā mācījos vidusskolā. Es padzirdēju, ka skolas advokātu klubs gatavojas doties izbraukumā uz vietējo apgabala cietumu.

Es pievienojos advokātu klubam, apmeklēju katru tikšanos, piedalījos katrā pasākumā tikai tāpēc, lai semestra beigās es varētu doties uz vietējo cietumu, lai apciemotu savu tā laika draugu," sacīja Džūlija.

"Gada beigās mēs tiešām devāmies uz cietumu, taču mums pateica, ka meitenes dosies uz cietuma daļu, kurā ir sievietes un puiši dosies uz vīriešu daļu. Es centos kluba vadītājai izskaidrot, kāpēc man jādodas uz cietuma daļu, kurā ir vīrieši, taču beigās mani tur neielaida. Galu galā es nemaz netiku pie sava drauga," sacīja Džūlija.

@whoisjuuuuuu

At least i know i'm a ryda ##storytime ##duet ##duethis ##funny ##mistake ##lol

♬ original sound - ju
@whoisjuuuuuu

Reply to @belijams PART 2 ##storytime ##jail ##prisontiktok ##funny

♬ original sound - ju
Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu