Filmas "Kriminālās ekselences fonds" komanda meklē aktierus

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: kefmovie/Facebook

Komēdijas "Kriminālās ekselences fonds" komanda meklē jaunus aktierus un aktrises, pieaugušos un bērnus nākamajam pilnmetrāžas kino projektam, liecina filmas sociālo tīklu profilos publicētā informācija.

Kā vēsta publicētā informācija, tas nebūs komēdijas "Kriminālās ekselences fonds" turpinājums, bet gan pavisam cits projekts - "Tumšzilais Evaņģēlijs".

"Menti, bandīti, 1995. gada Rīga - iespējams, mums noderēs tieši tava seja, tādēļ sūti bildes un kontaktus uz proves@kefstudio.lv Iepriekšēja aktiera pieredze nav nepieciešama, drīzāk pat otrādi, jo viens no KEF aktieriem-neaktieriem par lomu filmā dabūja "Lielo Kristapu”! Šobrīd meklējam vīriešus un sievietes vecumā no 18 līdz 70 gadiem, kā arī zēnus un meitenes vecumā no 8-15 gadiem," vēsta aicinājums.

Atgādinām, ka filma "Kriminālās ekselences fonds" ir pilnībā tapusi par filmas autoru, privātu atbalstītāju un labvēļu kopīgi sarūpētajiem līdzekļiem. Daļu no komēdijas budžeta savāca paši skatītāji - 2015. gadā filma kļuva par veiksmīgāko atbalstīto projektu vietējā kolektīvā ieguldījuma platformā ProjektuBanka.lv, piesaistot vairāk kā 10 000 EUR.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu