"Tagad viņš ir parasts cīkstonis..." UFC čempions apšauba Makgregora spējas atgriezties virsotnē

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Konors Makgregors
Konors Makgregors Foto: Reuters/ScanPix

UFC 77 kilogramu divīzijas čempions Kamaru Usmans nesenā intervijā ar ESPN atklāja, ka, viņaprāt, Konors Makgregors vairs nesasniegs tādas virsotnes kā iepriekš.

Makgregors iepriekš uz cīņu ir izaicinājis arī pašu Usmanu, norādot, ka nigērietis ir "nozadzis" viņa kustības. Tāpat īrs nesen izteicās, ka pirms gaidāmās cīņas pret Dastinu Porjē viņā esot pamodināts "dzīvnieks" un fani redzēšot viņa labāko versiju.

Usmans gan uzskata, ka Makgregora laiks pašā virsotnē ir pagājis: "Balamute. Viņš ir parasts balamute. Viņš vairāk runā, nekā cīnās."

"Viņš ir čalis, kurš var sacensties, bet viņš nav čempions Konors Makgregors. Viņš nav divkāršais čempions Konors Makgregors. "Vecais" Konors ir pazudis. Viņš ir parasts cīkstonis, kurš cīnās UFC. Ja viņš nebūtu iepriekš sasniedzis to, ko sasniedza, Konors būtu tikai un vienīgi parasts cīkstonis," sacīja Usmans.

Makgregors ar savām pēdējo gadu izdarībām ārpus oktagona, gan izteikumiem Habiba Nurmagomedova virzienā. Arvien vairāk parādās arī tādu cīkstoņu, kas atklāti Makgregoru kritizē par viņa izdarībām un izteikumiem, līdzīgi kā Usmans, uzsverot, ka īrs šobrīd dzīvo uz veciem lauriem.

Usmans norādīja, ka Makgregora cieņas līmenis citu cīkstoņu vidū šobrīd nav sevišķi augsts, jo daudzi viņu uzskatot par parastu cīkstoni, kuram ir ļoti daudz naudas un popularitātes.

"Bet vecais Konors, "izsalkušais" Konors... Tas bija cīkstonis, kuru citi cīkstoņi cienīja. Tagad? Nav tā, ka mēs viņu necienītu vispār. Tagad viņš ir parasts UFC cīkstonis," sacīja Usmans.

Makgregors nākamo cīņu aizvadīs 10. jūnijā, kad viņš, kā jau minēts tiksies ar Dastinu Porjē. Paredzams, ka šīs cīņas uzvarētājs cīnīsies būs nākamais nesen kronētā UFC vieglā svara divīzijas čempiona Čārlza Oliveiras pretinieks.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu