"Tur vēl tiek iesniegti visi dokumenti, un tas nav joks." Krīvēns izsakās par Strūberga skandālu (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Maija sākumā grupas "Singapūras satīns" mūziķa Kristapa Strūberga sieva un divu bērnu mamma Mairita Rosicka ierakstā mikroblogošanas vietnē "Twitter" pavēstīja, ka aiziet no vardarbīgām attiecībām un lūdz sabiedrības finansiālu atbalstu. Par situāciju lakoniski izteicies arī Strūberga grupas biedrs Jānis Krīvēns.

Sākotnēji uz Mairitas apsūdzībām tika atbildēts no "Singapūras satīna" oficiālā "Twitter" konta. Grupa, nesagaidot paša Strūberga atbildi, norādīja, ka ir "stingri PRET jebkāda veida vardarbību, tieši tāpat kā stingri PRET apmelošanu un nepatiesas informācijas izplatīšanu". 

Nu grupas dalībnieks Jānis Krīvēns intervijā "Ieva" uz jautājumu, kā šī situācija "metusi ēnu" uz visu grupu, atbildēja:

"Tas ir tik ļoti nopietni un atstās iedragājumu uz tik ilgu laiku. To visu salabosim tikai vienīgi mēs paši ar laiku un ar darbiem."

Viņš uzsvēra, ka vairs nevēlas runāt par šo tēmu un norādīja: "Mēs to visu uztveram daudz nopietnāk, nekā cilvēki domā.

Tur vēl tiek iesniegti visi dokumenti, un tas nav joks. Jebkurā šķiršanās procesā bērni vienmēr ir absolūta prioritāte, šobrīd jādomā par viņiem. Mēs šādas apsūdzības uztveram ļoti nopietni. Viss, beidzam par šito."

Pilnu interviju ar Jāni Krīvēnu lasiet žurnāla "Ieva" jaunākajā numurā!

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu