No fana Krāslavā par vīru Maskavā! Jāni Timmu pārsteidz atradums bērnības istabā - kasete ar Sedokovas dziesmu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Latvijas basketbolists Jānis Timma, kurš jau vairākus gadus dzīvo Maskavā, nesen viesojās savā dzimtajā pilsētā Krāslavā, kur ar viņu notika kas neparasts. 

Jānis Timma vietnē "Instagram" ievietoja videoklipu no savas vecās guļamistabas Krāslavā. Videoklipā redzams, kā basketbolists ieslēdz 15 gadus neaiztiktu kaseti, kurā sāk skanēt viņa šī brīža mīļotās balss.

"Vai atpazīstat dziedātāju, dziesmu? Es vēlreiz atgādinu - šai kasetei ir vairāk nekā 15 gadu. Manā istabā to magnetofonu neviens neizmantoja. Neviens te nedzīvoja ne pirms, ne pēc manis. Viss, kas atrodas šeit, ir tikai mans," videoklipā notiekošo skaidroja Timma.

Basketbolists sacīja, ka vēlējies pārbaudīt, vai magnetofons vēl strādā un pēc piecu minūšu ieslēgšanas mēģinājumiem viņam izdevies to ieslēgt.

"Es nospiedu pogu un sāka skanēt veca hiphopa dziesma. Es pagriezu kaseti uz otru pusi. Pēc tam, kad nospiedu pogu, lai atskaņotu vēlreiz, sāka skanēt viena no pirmajām Annas dziesmām," pie videoklipa rakstīja Timma.

Basketbolists skaidroja, ka šī kasete neesot pirkta, bet gan ierakstīta no radio.

"Tātad apmēram pirms 15 gadiem es ierakstīju šo vienu dziesmu. Izskatās, ka es jau tad iemīlējos viņas balsī, kaut arī man nebija ne jausmas, kas viņa ir. Man vienkārši patika un ierakstīju," rakstīja Timma.

"Kopumā man ir apmēram 10-15 kasetes, bet es ieslēdzu tieši šo kaseti un šo dziesmu. Ir gandrīz neiespējami to speciāli atrast šajās kasetēs. Tā mani tur gaidīja tieši īstajā brīdī," sacīja sportists.

"Es saku, ka nekad nevar zināt, ko dzīve tev atnesīs, un ko no tās sagaidīt. Es tevi mīlu, mana sieva, līdz mēnesim un atpakaļ. Nekas nav neiespējams," nobeigumā piebilda Timma.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ANNA SEDOKOVA (@annasedokova)

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu