Uz Jūrmalas apvadceļa trīs automobiļu sadursmē bojā gājis cilvēks

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Scarc/Shutterstock

Trešdien, 26. maijā, smagā autoavārijā uz Jūrmalas apvedceļa zaudēja kāds vīrietis. Par notikušā apstākļiem skaidro TV3 raidījums ”Degpunktā”.

Ap plkst. 12. Rīgas – Ventspils šosejas 37. kilometrā jeb Jūrmalas apvedceļa ceļa posmā pavisam netālu no tilta pār Lielupi, trīs automobiļu sadursmē bojā gāja cilvēks.

"Pēc pirmās aptaujas, ierodoties negadījuma vietā, tika noskaidrots, ka "Audi" vadītājs, apdzenot tam neparedzēta vietā, iebrauca baukšanas pretējā joslā un sadūrās ar pretim braucošo smago automašīnu "Mercedes", stāsta Ceļu policijas jaunākais inspektors Ģirts Zustenieks.

Pie kravas auto stūres atradies Pēteris. Vīrs, kurš jau pabijis mediķu busiņā, taču varējis nebraukt uz slimnīcu, un mums atzīst, ka paveicies, jo būtībā, ticis cauri bez skrambiņas.

"Viņš gāja uz apdzīšanu, tur viņu palaida. Teica, ka viņš pirms tam jau brauca tā, turpu šurpu.

Sievietes tur apstājās, palaida viņu, bet te braucu es. Saprotu, ka tur uz tilta viņš jau brauca no vienas puses uz otru, jo tur visi bija apstājušies. Šeit neviena nebija. Jo no tās sadursmes vietas, no kuras atripoju šurp, līdz pat šejienei neviena nebija. Šeit es sadūros ar pirmo mašīnu, kurā arī ieskrēju. Man jau nestrādāja bremzes," par notikušo stāsta kravas automašīnas "Mercedes – Benz" vadītājs Pēteris.

Paveicās arī kādā "Mercedes" busiņā sēdošajiem, jo kravas auto šoferis, lai arī bez bremzēm, tomēr paspēja krietni samazināt ātrumu.

Līdz ar to, sadursme bija pavisam nebūtiska. Busiņā sēdošie palika neskarti un jau neilgi pēc notikušā, sakārtoja formalitātes un varēja doties prom. Savukārt, turpat pārsimts metrus tālāk automašīna "Audi A2" avārijā cieta vissmagāk.

"Nu, tā mašīna arī izskatījās tajā brīdī, kad ieradāmies negadījuma vietā. Vadītājs no trieciena bija izmests no automašīnas un turpat blakus arī gulēja.

Ārtrās palīdzības darbinieki,pārbaudot konstatēja vadītāja nāvi. Kāds bija apdzīšanas iemesls, to noskaidros izmeklēšana," stāsta Zustenieks.

Par notikušo ierosināts kriminālprocess un turpinās izmeklēšana. Tāpat, nozīmētas tiesu medicīnas ekspertīzes, kas viesīs skaidrību, par "Audi" vadītāja liktenīgā manevra iemesliem.

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu