"Viņš mani tiešām nolika vienkārši uz lāpstiņām!" Andžāns pastāsta, kā atvainojies skolasbiedram, ko bērnībā apcēlis (5)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Gints Andžāns šovā "Balss maskā"
Gints Andžāns šovā "Balss maskā" Foto: Lauris Vīksne

Dailes teātra aktieris Gints Andžāns skolas laikā bija viens no tiem, kurš apcēla citus vienaudžus. Viesojoties Jāņa Krīvēna raidījumā "Pāļa bazars", aktieris atklāja, ka viņš ir apņēmies atvainoties visiem tiem, kurus aizskāris, un pirmos soļus jau veicis. 

Andžāns atklāj, ka kādā dienā braucis ar velosipēdu un viņam pretim nācis cilvēks, kurš bija viņa "atvainošanās sarakstā". 

"Es braucu ar ričuku, man ir saulesbrilles, un šis cilvēks nāk man pretī, runā pa telefonu, un es redzu, ka viņš tā kā uz mani paskatās, un es aizbraucu tālāk. Un es braucu un pie sevis domāju: "Ginča, re kur bija iespēja! Tev bija iespēja atvainoties!"" - atminas aktieris.

Mirkli vēlāk viņš tomēr atgriezies un noķēris savu skolasbiedru. "Es saku: "Sveiks!" Un viņš tā: "Čau, Gint! Hei, kā iet?" Un viņš mani tiešām nolika vienkārši uz lāpstiņām ar to savu pozitīvo attieksmi!"

"Viņš saka: "Kā tev? Kā teātris? Viss kārtībā?" Un es viņam saku: "Nu, es vispār atbraucu, lai pateiktu tev, ka es nožēloju, kā es rīkojos skolas laikā, es gribu tev atvainoties!" Un viņš tā: "Beidz, come on! Tas bija skolas laiks, mēs taču tur visi viens otru apcēlām." (..) Un es klausos, un skatos uz viņu, un domāju -

cik viņš ir stiprs cilvēks!

Ja viņš šo skolas laiku, šīs lietas atstājis pagātnē, viņš ir aizmirsis, viņš dzīvo savu dzīvi, viņu tas "negrauž". Un es tā kā no vienas puses jutos labi, es esmu viņam atvainojies, mēs esam parunājuši, bet no otras puses - wow!

Mēs viņu apcēlām, bet viņš kā cilvēks, kā personība ir trīs reizes spēcīgāks nekā mēs, jo viņš ir visiem mums piedevis, un viņš iet uz savu dzīves mērķi, viņš dara to, kas viņam patīk, un viņam ir vienalga tas, ko mēs darījām,"

"Pāļa bazarā" atklāj Andžāns. 

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu