"Man vienmēr ir gribējies šito pateikt skaļi!" Krīvēns vēršas pie vecākiem, kuri pārmet viņam slikta piemēra rādīšanu pusaudžiem (8)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Joku grupas "Singapūras satīns" mūziķis un raidījuma "Pāļa bazars" veidotājs Jānis Krīvēns, kurš nesen atgriezies Latvijā no dokumentālā seriāla filmēšanas Bolīvijā kopā ar skandalozo narkokurjeru Rolandu Privertu, izdevumā "Ieva" vērsies pie tiem, kuri viņam pārmet slikta piemēra rādīšanu. 

Krīvēns vērsies pie pusaudžu vecākiem, sakot: "Pusaudzis tāpat darīs to, ko gribēs. Tāpēc rūpējieties par to, lai jūsu pusaudzim ir veselīgs viņa sociālais burbulis. Lai vecāki skatās, kas ir viņa draugi, kompānija, kurā viņš uzturas, ar ko sarakstās, kādas filmas skatās, mūziku klausās. Cilvēks ir savas vides produkts. Saproti – kas ir tā vide, kur ir tavs bērns. Tieši tik vienkārši.

Man bieži ir pārmests – nu kādu piemēru tu rādi jauniešiem? Zini, ko es gribu atbildēt tādos brīžos? Ejiet di*! Es nevienā mirklī neesmu uzprasījies būt kādam par piemēru. Neesmu nekāds paraugtēls!"

"Daru to, ko es gribu darīt, un esmu, kāds esmu. Tā ir labāk nekā tēlot to, kas neesi. Un vispār vecākiem pašiem ir jābūt piemēram saviem bērniem! Nemēģiniet uz mani novelt savu atbildību, jo tavs bērns ir tava atbildība, un viss," sacīja Krīvēns.

Man vienmēr ir gribējies šito pateikt skaļi! Jo ļoti bieži visādi mūziķi, reperi tiek vainoti, kā viņi ietekmē jauniešus. Sāciet paši kaut ko darīt savu bērnu labā, pievērsiet uzmanību, mēs tikmēr darīsim to, kas mums ir jādara."

Pilnu interviju ar Jāni Krīvēnu lasiet žurnāla "Ieva" jaunākajā numurā!

Atgādinām, ka jūnija sākumā pie Go3 skatītājiem nonāks jauns dokumentālais seriāls "Bolīvija. Pa kokas pēdām", ko veidojis žurnālists un režisors Sandijs Semjonovs kopā ar savu komandu – seriāla vadītāju Jāni Krīvēnu jeb Krivenchy, operatoriem – Jāni Indriku un Ģirtu Straustiņu.

Seriālā tiek apskatīts legālais un nelegālais kokas bizness Bolīvijā, stāsta centrā iekļaujot arī viena no Latvijā zināmākajiem narkotiku kontrabandistiem, Rolanda Priverta pieredzi un dzīvesgājumu šajā industrijā.

Jaunais seriāls "Bolīvija. Pa kokas pēdām" atspoguļo skandalozā narkotiku kurjera Rolanda Priverta pieredzi kokas industrijā, tomēr papildus tam dokumentālajā seriālā atspoguļotas dažādas šī biznesa aizkulises.

Lai arī galvenais fokuss ir uz kokaīna ražošanu un tirdzniecību, seriālā tiek parādīts, ka pati substance ir tikai viens no kokas auga galaproduktiem. Visi pārējie produkti nav tik melni, cik pirmais, tiesa, arī ne tik slaveni.

Komentāri (8)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu