VIDEO ⟩ Sieviete Ohaio vakcinācijas loterijā laimē miljons dolāru

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Laimesta ieguvēja kopā ar savu māti.
Laimesta ieguvēja kopā ar savu māti. Foto: Abbey Bugenske/Facebook

ASV, Ohaio štata iedzīvotāja Abija Bugenske trešdien, 26. maijā, vakcinācijas loterijā laimēja miljons ASV dolāru. Viņa pamodās un devās iegādāties jaunu auto. Vēl pirms dienas beigām viņa varēja nopirkt jebkuru auto, kuru viņas sirds kāro, vēsta ārzemju medijs "NB news".

22 gadus vecā jauniete dzīvo Sinsinati priekšpilsētā. Viņa piedalījās ir štata vakcinācijas loterijā, kuras mērķis ir veicināt vakcināciju pret Covid-19.

"Es vienmēr esmu izvēlējusies vakcinēties pret dažādām kaitēm. Tas bija diezgan viegls lēmums iet un saņemt vakcīnu pēc iespējas ātrāk," skaidro jauniete. "Es aicinātu ikvienu iegūt vakcīnu pret Covid-19. Ja nepietiek ar miljonu dolāru laimestu, es nezinu, kas vēl tas varētu būtu."

Bugenske atradās četru stundu brauciena uz Klīvlendu, un viņai iezvanījās tālrunis un viņai paziņoja satriecošos jaunumus. Viņa domāja, ka tas ir joks.

Bet nebija.

Kad informācija tika publiskota, viņas tālrunis nepārstāja zvanīt.

"Es kliedzu pietiekami skaļi, ka vecāki domāja, ka es raudu un ka kaut kas nav kārtībā," stāsta jaunā sieviete. "Un, kad es sāku kliegt, ka esmu laimējusi vienu miljonu dolāru un kļūšu par miljonāri, viņi man lika nomierināties un pārliecināties, ka tas nav joks."

Bugenske vēl nezina kā tērēs laimēto, bet daļa no naudas tiks ziedota, tāpat viņa iegādāsies sen kāroto auto.  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu