"Skaistākais dupsis, ko esmu redzējis." Gints Valdmanis atklāj īpaši intīmas detaļas par topošo sieviņu (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Februāra sākumā populārais fitnesa treneris Gints Valdmanis apstiprināja, ka sācis jaunas attiecības ar Jekaterinu Sidorovu. Nu viņš sociālo tīklu vietnē "Instagram" atklājis intīmas detaļas par abu attiecībām.

Gints Valdmanis, atbildot uz sekotāju jautājumu par to, kāpēc izvēlējies būt kopā tieši ar Jekaterinu, rakstīja: "Viņa mani pieņem tādu, kāds es esmu. Viņa ir ļoti mierīga un, būdams kopā ar viņu, esmu daudz mierīgāks. [..]"

Fitnesa treneris rakstīja, ka viņa topošajai sievai Jekaterinai nesatrauc, ko citi par viņu domā.

"Viņa ļoti daudz strādā ar sevi un savu iekšējo pasauli. Viņa ir ļoti vienkārša. Ļoti mīl dabu. Ļoti labi gatavo. Ļoti maiga, mīļa un gādīga," rakstīja Valdmanis.

Fitnesa treneris, atbildot uz sekotāju jautājumu, atklājis arī vairākas intīmas detaļas: "Viņa ir ļoti spēcīga. Skaistākais dupsis, ko esmu redzējis. Man ļoti patīk viņas augums. Tik ļoti patīk viņu aiztikt. Viņa tik ļoti labi smaržo. Ļoti patīk ar viņu skūpstīties. Ir meitenes, bet man patīk sievietes…Un viņa noteikti tāda ir."

Valdmanim nav šaubu, ka topošā sieva un bērniņa māte Jekaterina būs lieliska sieva un māte.

Pēc uzrakstītās atbildes Valdmanis rakstīja, ka pārim ir "nereāli labs sekss".

Jau ziņots, ka Gints un Jekaterina sāka romantiskas attiecības pērnā gada nogalē.

"Kādu laiku satikāmies. Novembra sākumā bija saruna par to, kādi ir mūsu nodomi vienam pret otru, kas mēs esam, kur ejam. Tajā brīdī arī sapratām, ka esam kopā. Viņa ir mana sieviete, un es viņas vīrietis. Notikumus pasteidzināja Covid-19, un decembrī sākām dzīvot kopā. Te nu mēs esam,” šī gada februāra sākumā sociālo tīklu vietnē "Instagram" rakstīja Valdmanis.

Viens no jautājumiem bija par to, kāds tad ir abu mīlnieku iepazīšanās stāsts.

"Viens otru pamanījām pirms pieciem gadiem. Man bija attiecības, tāpēc nekas nebija. Laiku pēc šķiršanās sākām komunicēt, tad tikties... Šajā vecumā veidot attiecības ir citādāk nekā 20 gados. Viss ir daudz konkrētāk, un jau ir konkrēta sapratne, ko tu gribi un ko negribi attiecībās. Te viss bija kā cimds ar roku. Viss ir ļoti labi un būs vēl labāk. Vairāk fokusēties uz savām attiecībām, jo kā personības jau esam izveidojušās. Ir katram sava pagātne, katram savi darbi, nedarbi. To visu pieņemam. Reāli skatāmies tikai uz šodienu, kā jūtamies šodien," rakstīja fitnesa treneris.

Tāpat vērīgākie Valdmaņa sekotāji pamanījuši, ka Jekaterina savos sociālajos tīklos komunicē krievu valodā, tādēļ viņiem radās jautājums, kādā valodā pāris runā savā starpā.

"Pārsvarā runājam latviski, krieviski un angliski. Parasti latviski. Ja nezina kādu vārdu, saka krieviski vai angliski. Ja uzsit emocijas vai gribas izteikties, tad krieviski. Ļoti bieži sanāk, ka es runāju latviski, viņa man atbild krieviski.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu