Pirmdienas horoskops: 31. maijs

Sadarbībā ar „AstroStars”
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Unsplash

Horoskops pirmdienai, 31. maijam.

AUNS

Diezgan grūti iešūpoties jaunajam darba cēlienam. Noskaņojums mazliet sapņains, ir ko padomāt par sirdslietām. Bet darbi jau sāk krāties. Jāķeras klāt!

VĒRSIS

Būsi pirmajās rindās un mudināsi kolēģus strādāt čaklāk. Labs laiks peļņai. Ja esošā situācija neapmierina, padomā, ko vari mainīt. Varbūt ir vērts pieteikties kādos biznesa kursos.

DVĪŅI

Profesionālajā jomā parādīsi sevi no vislabākās puses. Autoritātes nostiprināšana un virzība pa karjeras kāpnēm. Esi uzmanīgs naudas lietās – neaizdod un neaizņemies.

VĒZIS

Vēžu zodiaka zīmes cilvēki pārsvarā ir korekti un inteliģenti, un šodien šīs īpašības palīdzēs atvērt daudzas durvis. Darba pienākumus veic īpaši precīzi, jo iespējams kļūdas.

LAUVA

Enerģija mutuļos un Lauva būs nolēmis parādīt visus savus talantus. Lieliskas iespējas izcelties darbā, bet piedomā pie komunikācijas stila ar kolēģiem vai darījumu partneriem.

JAUNAVA

Pirmdienas taču ļoti bieži sākas ar sanāksmēm, vai ne? Šī diena ir piemērota, lai iepazīstinātu kolēģus ar savām idejām, rīkotu tiešsaistes prezentācijas, meklētu atbalstītājus.

SVARI

Darbā daudz emociju. Dzīvosi līdzi visām veiksmēm vai neveiksmēm. Varbūt pat pārāk daudz. Atceries, ka ārpus darba eksistē arī privātā dzīve.

SKORPIONS

Pirmdienas laikam nav labas dienas... Diezgan grūti iesākt darbus, biroja tehnika var saniķoties, pienākt kāda aplama informācija... Daudz patīkamāk doties brīvsolī un baudīt romantiku.

STRĒLNIEKS

Darbā nemierīgi. Ja strādā ar datoru un informāciju, tad failus nodublē, jo iespējamas tehniskas ķibeles. Ik pa brīdim domas kavēsies pie sirdslietu tēmas.

MEŽĀZIS

Lieliska diena mācībām un jaunas informācijas ieguvei. Var rasties peļņas plāni, kas dos labumu ilgtermiņā. Sargies no sīkiem, neauglīgiem strīdiņiem ar mīļoto.

ŪDENSVĪRS

Var gadīties, ka priekšniecība izdomājusi tev jaunus pienākumus. Tad atceries, ka jārunā par atalgojumu. Biznesa cilvēkiem novatoriskas idejas par peļņu.

ZIVIS

Pozitīva diena. Garastāvoklis uz optimistiskas nots un darbi iet no rokas. Pievakarē romantiskas noskaņas un jauki brīži ar mīļoto. Savukārt brīvajiem ļaudīm iespējama iepazīšanās.

Seko mums arī Instagram un TikTok – uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu