Kravčenoka/Graudiņa Sočos iekļūst Pasaules tūres posma ceturtdaļfinālā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Tīna Graudiņa un Anastasija Kravčenoka
Tīna Graudiņa un Anastasija Kravčenoka Foto: FIVB

Latvijas pludmales volejbolistes Tīna Graudiņa un Anastasija Kravčenoka Pasaules tūres posmā Sočos piektdien sasniedza ceturtdaļfinālu.

Graudiņa/Kravčenoka, kuras izsētas ar desmito numuru, izslēgšanas spēļu otrajā kārtā ar 2-0 (21:17, 21:16) uzvarēja vācu duetu Viktorija Bīneka/Izabela Šneidere, kuras sacensībās izliktas ar 21.numuru.

Pēc līdzīga sākuma (10:10) latvietes panāca 17:12 savā labā, uzvarot setu ar 21:17. Punktu setam ar māņu sitienu laukuma vidū pielika Kravčenoka.

Otrajā setā pārsvaru sākumā ieguva vācietes, tomēr pēc 3:5 latvietes guva četrus punktus pēc kārtas, seta turpinājumā pārsvaru palielinot līdz komfortabliem trim - pieciem punktiem, pārliecinoši aizvadot spēli līdz uzvarai.

Jau ziņots, ka Graudiņa/Kravčenoka izslēgšanas spēļu pirmajā kārtā ar 2-0 (21:16, 21:19) uzvarēja spānietes - Amarantu Fernandesu Navaro un Anhelu Lobato Herero -, kurām bija piešķirts 27.numurs.

Ceturtdien Kravčenoka/Graudiņa G apakšgrupas pirmajā spēlē ar 2-0 (21:17, 21:15) uzvarēja Japānas duetu Miki Išī un Megumi Murakami, kurām ticis 23.numurs, bet pēc tam ar 0-2 (17:21, 18:21) zaudēja vācietēm Laurai Ludvigai/Margaretai Kozuhai, kurām piešķirts septītais numurs.

Vīriešu sacensībās izslēgšanas spēļu pirmo kārtu jau sasnieguši abi Latvijas dueti - Mārtiņš Pļaviņš/Edgars Točs un Aleksandrs Samoilovs/Jānis Šmēdiņš.

Kvalifikācijas turnīra pirmajā kārtā zaudējumu cieta Latvijas pludmales volejbolisti Artūrs Rinkevičs un Ardis Daniels Bedrītis.

Turnīrs Sočos beigsies svētdien.

Graudiņa/Kravčenoka, kā arī Pļaviņš/Točs Latvijai jau ir nopelnījuši pa vienai ceļazīmei uz Tokijas olimpiskajām spēlēm, bet labas iespējas kvalificēties Tokijai ir arī Samoilovam/Šmēdiņam.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu