Dāņu žurnāliste reportāžā no svingeru kluba atklāšanas pati iesaistījusies intīmās darbībās (14)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: No privātā arhīva

Dānijas Radio 4 žurnāliste Luīze Fišere izraisījusi neviennozīmīgu reakciju, reportāžā no svingeru kluba atklāšanas pati iesaistoties intīmās darbībās, kas arī dzirdams reportāžas ierakstā. Netālu no Kopenhāgenas esošā kluba atkal atvēršana bija saistīta ar koronavīrusa ierobežojošo pasākumu mīkstināšanu.

"Svingeru sabiedrība ir ļoti noslēgta", intervija laikrakstam "Jyllands-Posten" savu izvēli pamatoja Luīze. Tāpēc viņa vēlējās radīt uzticības pilnu sarunas atmosfēru, kas arī ir dzirdams ierakstā.

Viņas programmas vadītāja Tīna Kragelunda pozitīvi novērtēja šos centienus. "Es domāju, ka ir forši, ja mūsu reportieri eksperimentē ar žurnālistikas darbību citādi," sacīja Kragelunda. Radiostacija iepriekš Fišerei bija devusi zaļo gaismu, lai viņa pati darbojas, ja viņa to vēlas.

Kragelunda Zviedrijas raidorganizācijai SVT sacīja, ka viņas radiostacija nebaidās no saskares ar tik universālu lietu kā sekss. Žurnālisti bieži izmantoja savu pieredzi. "Mēs iegājām dziļāk ainā, nekā būtu bijis, ja mēs uz to skatītos tikai no malas," viņa teica SVT.

Pati reportiere Luīze Fišere sacīja, ka lielākā daļa atsauksmju bijušas pozitīvas. Tomēr daži žurnālisti kritizējuši Fišeri, kas, viņuprāt, pārkāpusi robežu. Reportieriem vajadzētu iesaistīties tikai tad, ja nav citu iespēju veikt izmeklēšanu.

Komentāri (14)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu