FOTO ⟩ 14 Latvijas virtuvju pārvērtības, kas pierāda, ka jebkuru projektu var pārvērst līdz nepazīšanai (8)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Privātais arhīvs/ TVNET kolāža

“Mūsu virtuve tika atjaunota Hruščova laika dzīvoklī. Zinājām, ka vēlamies modernu, ērtu, bet arī ļoti mājīgu virtuvi klasiskā skandināvu stilā, kas neapniks un neizies no modes, tādēļ izvēlējāmies IKEA," pieteikumā konkursam "Mērīsimies ar virtuvēm!" raksta Aleksandra. Viņa ir kļuvusi par konkursa noslēguma nedēļas uzvarētāju un iegūs 50 eiro vērtu IKEA dāvanu karti mājokļa pārvērtībām.

Aleksandra norāda, ka mīļākā “fīča” ir omulīgais apgaismojums zem skapīšiem, kas ieslēdzas automātiski, reaģējot uz kustības sensoru. Lūk, ieskats viņas virtuvē!

Lai smeltos iedvesmu virtuves pārvērtībām, lasi tālāk un aplūko fotogrāfijas, ko noslēguma nedēļā iesūtījuši konkursa dalībnieki. Trīs nedēļu garumā portālā tika publicēti interesantākie apraksti ar foto, bet iknedēļas balvas izlozē piedalījās visi iesūtītie pieteikumi, kas atbilda konkursa noteikumiem.

Virtuve 103. sērijas dzīvoklī. “Virtuves pārvērtībām gatavojāmies septiņus gadus. Visa iekārta ir no IKEA. Virtuves plānošanai izmantojām IKEA bezmaksas virtuves plānošanas rīka iespējas. Beidzot viss ir savās vietās, jo, lai arī skapīši liekas nelieli, tie ir ļoti ietilpīgi.”
Virtuve 103. sērijas dzīvoklī. “Virtuves pārvērtībām gatavojāmies septiņus gadus. Visa iekārta ir no IKEA. Virtuves plānošanai izmantojām IKEA bezmaksas virtuves plānošanas rīka iespējas. Beidzot viss ir savās vietās, jo, lai arī skapīši liekas nelieli, tie ir ļoti ietilpīgi.” Foto: Foto un apraksts – Īrisa Hūne
Virtuve specprojekta daudzdzīvokļu mājā. “Šī IKEA KNOXHULT virtuves iekārta tagad atrodas jaunā projekta daudzdzīvokļu mājā, taču sākotnēji tika iegādāta mūsu iepriekšējam mājoklim. Virtuvi pirkām ar domu, ka pārvācoties noteikti to atstāsim tur vai pārdosim. Kad pienāca pārvākšanās brīdis, sapratām, ka, piepērkot klāt vēl pāris plauktus un virtuves salu, šī iekārta lieliski iederēsies arī jaunajā mājoklī. Visa virtuves iekārta ir no IKEA, tai skaitā cepeškrāsns, plīts, izlietne, griestu lampa, virtuves sala, paklājs, aizkari, trauki, dēlīši un citi aksesuāri. Prieks, ka vīram izdevās pārtaisīt vienkāršu virtuvi par stūra virtuvi, papildus piepērkot IKEA virtuves virsmas un melnos dekoratīvos plauktus. Esam ļoti apmierināti ar virtuves kvalitāti, dizainu un praktiskumu.”
Virtuve specprojekta daudzdzīvokļu mājā. “Šī IKEA KNOXHULT virtuves iekārta tagad atrodas jaunā projekta daudzdzīvokļu mājā, taču sākotnēji tika iegādāta mūsu iepriekšējam mājoklim. Virtuvi pirkām ar domu, ka pārvācoties noteikti to atstāsim tur vai pārdosim. Kad pienāca pārvākšanās brīdis, sapratām, ka, piepērkot klāt vēl pāris plauktus un virtuves salu, šī iekārta lieliski iederēsies arī jaunajā mājoklī. Visa virtuves iekārta ir no IKEA, tai skaitā cepeškrāsns, plīts, izlietne, griestu lampa, virtuves sala, paklājs, aizkari, trauki, dēlīši un citi aksesuāri. Prieks, ka vīram izdevās pārtaisīt vienkāršu virtuvi par stūra virtuvi, papildus piepērkot IKEA virtuves virsmas un melnos dekoratīvos plauktus. Esam ļoti apmierināti ar virtuves kvalitāti, dizainu un praktiskumu.” Foto: Foto un apraksts – Marta Tilla
Virtuve 103. projekta dzīvoklī. “Virtuves pārmaiņas izlēmām veikt diezgan spontāni – tikai nedaudz vairāk kā mēnesi pēc idejas rašanās sākām remontu. Iepriekš virtuvē bija oranžas flīzes un oranžas tapetes kombinācijā ar ziliem skapīšiem. Ņemot vērā, ka šajos apstākļos daudz laika pavadām mājās, jutām, ka virtuve ir pārāk spilgta un raiba, lai rastos vēlēšanās tajā uzturēties ilgāk nekā nepieciešams.

Plānojot jauno virtuves dizainu, nosliecāmies par labu piezemētākiem un askētiskākiem toņiem. Izvēlējāmies Metod skapīšus no Ikea, kā arī Ekbacken virtuves virsmu un Lysekil sienas paneļus. Pārmaiņu rezultātā virtuve izskatās gaišāka, ir daudz vairāk vietas, kur salikt visus traukus, virtuves piederumus u.tml. Par galarezultātu esam ļoti priecīgi, un jau tagad gribas uzturēties virtuvē daudz vairāk.”
Virtuve 103. projekta dzīvoklī. “Virtuves pārmaiņas izlēmām veikt diezgan spontāni – tikai nedaudz vairāk kā mēnesi pēc idejas rašanās sākām remontu. Iepriekš virtuvē bija oranžas flīzes un oranžas tapetes kombinācijā ar ziliem skapīšiem. Ņemot vērā, ka šajos apstākļos daudz laika pavadām mājās, jutām, ka virtuve ir pārāk spilgta un raiba, lai rastos vēlēšanās tajā uzturēties ilgāk nekā nepieciešams. Plānojot jauno virtuves dizainu, nosliecāmies par labu piezemētākiem un askētiskākiem toņiem. Izvēlējāmies Metod skapīšus no Ikea, kā arī Ekbacken virtuves virsmu un Lysekil sienas paneļus. Pārmaiņu rezultātā virtuve izskatās gaišāka, ir daudz vairāk vietas, kur salikt visus traukus, virtuves piederumus u.tml. Par galarezultātu esam ļoti priecīgi, un jau tagad gribas uzturēties virtuvē daudz vairāk.” Foto: Foto un apraksts – Margita Zeltiņa
Virtuve pirmskara koka mājā Rīgā, Pārdaugavā. “Dzīvoklī tika veikts kapitālais remonts, paši rasējām un zīmējām projektiņu, arī iekārtojām visu pašu spēkiem. IKEA palīdzība ļoti noderēja, kad papildinājām dzīvokli ar dekoratīvajiem nieciņiem. Mājās bez aksesuāriem un zaļumiem nav mājīguma sajūtas, par to paldies IKEA.”
Virtuve pirmskara koka mājā Rīgā, Pārdaugavā. “Dzīvoklī tika veikts kapitālais remonts, paši rasējām un zīmējām projektiņu, arī iekārtojām visu pašu spēkiem. IKEA palīdzība ļoti noderēja, kad papildinājām dzīvokli ar dekoratīvajiem nieciņiem. Mājās bez aksesuāriem un zaļumiem nav mājīguma sajūtas, par to paldies IKEA.” Foto: Foto un apraksts – Kristiāna Šakina-Novika
Virtuve privātmājas bijušajā verandā. “Šī ir mana IKEA virtuve, kura ierīkota kādreizējā verandā. Ļoti gaiša un funkcionāla, atvilktnēs viss ir labi pārredzams un ir daudz vietas.” 
Virtuve privātmājas bijušajā verandā. “Šī ir mana IKEA virtuve, kura ierīkota kādreizējā verandā. Ļoti gaiša un funkcionāla, atvilktnēs viss ir labi pārredzams un ir daudz vietas.” Foto: Foto un apraksts – Ieva Ruce
Virtuve 1992. gadā uzceltā daudzdzīvokļu mājā. “Plāns bija izaicinošs – mazajā virtuve bija jāsarūmē visa sadzīves tehnika, ieskaitot trauku mašīnu, jāatrod vieta darba virsmai, kā arī jāpielāgo skapīši jau iepriekš nopirktajai tehnikai. Virtuvi kopa salika vīrs pats. Vēl tikai atlicis iekārtot pieliekamo. Virtuvi izplānojām ar IKEA virtuves plānotāja palīdzību, un rezultāts mūs ļoti apmierina. Es sapņoju par melnu virtuvi jau vairākus gadus, un šī noteikti ir mana mīļākā istaba visā mājā.”
Virtuve 1992. gadā uzceltā daudzdzīvokļu mājā. “Plāns bija izaicinošs – mazajā virtuve bija jāsarūmē visa sadzīves tehnika, ieskaitot trauku mašīnu, jāatrod vieta darba virsmai, kā arī jāpielāgo skapīši jau iepriekš nopirktajai tehnikai. Virtuvi kopa salika vīrs pats. Vēl tikai atlicis iekārtot pieliekamo. Virtuvi izplānojām ar IKEA virtuves plānotāja palīdzību, un rezultāts mūs ļoti apmierina. Es sapņoju par melnu virtuvi jau vairākus gadus, un šī noteikti ir mana mīļākā istaba visā mājā.” Foto: Foto un apraksts – Kristiāna Ancelāne
Virtuve sešdesmitajos gados celtā daudzdzīvokļu mājā Garkalnes novadā. “Mūsu stāsts sākās šādi. Ar draugu plānojām kaut kad nākotnē sākt kopdzīvi, bet nebijām norunājuši neko konkrētu. Pavadījām daudz laika kopā, bija 2020. gada novembris. Ja nebūtu ierobežojumu, šajā laikā noteikti dotos uz īstiem randiņiem, bet tā vietā darījām ikdienišķas lietas, piemēram, braucām uz IKEA – toreiz vēl meklēt sadzīves lietas katrs savam mājoklim.

Reiz, staigājot pa IKEA, nonācām pie virtuvju ekspozīcijas un nolēmām apskatīties, kas ir piedāvājumā, ar domu tālākai nākotnei, neplānojot neko konkrētu. Abiem mums acīs “iekrita” virtuves iekārta ar zaļajām BODARP (nosaukumu joprojām atceros) skapīšu virsmām. Biju dzirdējusi par IKEA virtuves plānotāju, par to pastāstīju arī savam draugam, tad nu tajā pašā vakarā IKEA virtuves plānotājā sākām izvietot savas sapņu virtuves plānu. Jau tajā pašā nedēļā ar savu plānu devāmies uz IKEA. Lieki piebilst, ka tajā laikā diezgan daudzas mājsaimniecības interesējās par jaunām virtuvēm, tādēļ rinda pie konsultanta bija tiešām gara, tomēr viss noritēja diezgan ātri un vienkārši. Izdomājām, ka pasūtīsim virtuvi ar piegādi, bet salikšanu uzticēsim paši sev. Smējāmies par jociņiem, ka īsts attiecību pārbaudījums pārim ir salikt kopā kādu IKEA mēbeli, bet mums bija jāsaliek vesela virtuves iekārta.

Pēc divām nedēļām saņēmām savu virtuvi. Darbdienās mums bija diezgan maz laika, tāpēc virtuves montēšanu atlikām uz nedēļas nogalēm. Kopā tas mums aizņēma divas nedēļas nogales. Bija brīži, kad tiešām smiekli nenāca un domājām, kāpēc šo neuzticējām speciālistiem, bet galu galā, liekot lietā loģisko domāšanu, komandas darbu, kā arī tuvinieku palīdzību, mums izdevās visu salikt pašu spēkiem. Esam ļoti apmierināti ar IKEA virtuves kvalitāti, kā arī ar savu ieguldīto darbu virtuves salikšanā. Tiešām abi varam apliecināt, ka tas bija īsts pārbaudījums gan mums pašiem, gan mūsu attiecībām, bet pēc šā izaicinājuma zinām, ka mums kopā viss ir pa spēkam! Pēc virtuves salikšanas sākām kopdzīvi.”
Virtuve sešdesmitajos gados celtā daudzdzīvokļu mājā Garkalnes novadā. “Mūsu stāsts sākās šādi. Ar draugu plānojām kaut kad nākotnē sākt kopdzīvi, bet nebijām norunājuši neko konkrētu. Pavadījām daudz laika kopā, bija 2020. gada novembris. Ja nebūtu ierobežojumu, šajā laikā noteikti dotos uz īstiem randiņiem, bet tā vietā darījām ikdienišķas lietas, piemēram, braucām uz IKEA – toreiz vēl meklēt sadzīves lietas katrs savam mājoklim. Reiz, staigājot pa IKEA, nonācām pie virtuvju ekspozīcijas un nolēmām apskatīties, kas ir piedāvājumā, ar domu tālākai nākotnei, neplānojot neko konkrētu. Abiem mums acīs “iekrita” virtuves iekārta ar zaļajām BODARP (nosaukumu joprojām atceros) skapīšu virsmām. Biju dzirdējusi par IKEA virtuves plānotāju, par to pastāstīju arī savam draugam, tad nu tajā pašā vakarā IKEA virtuves plānotājā sākām izvietot savas sapņu virtuves plānu. Jau tajā pašā nedēļā ar savu plānu devāmies uz IKEA. Lieki piebilst, ka tajā laikā diezgan daudzas mājsaimniecības interesējās par jaunām virtuvēm, tādēļ rinda pie konsultanta bija tiešām gara, tomēr viss noritēja diezgan ātri un vienkārši. Izdomājām, ka pasūtīsim virtuvi ar piegādi, bet salikšanu uzticēsim paši sev. Smējāmies par jociņiem, ka īsts attiecību pārbaudījums pārim ir salikt kopā kādu IKEA mēbeli, bet mums bija jāsaliek vesela virtuves iekārta. Pēc divām nedēļām saņēmām savu virtuvi. Darbdienās mums bija diezgan maz laika, tāpēc virtuves montēšanu atlikām uz nedēļas nogalēm. Kopā tas mums aizņēma divas nedēļas nogales. Bija brīži, kad tiešām smiekli nenāca un domājām, kāpēc šo neuzticējām speciālistiem, bet galu galā, liekot lietā loģisko domāšanu, komandas darbu, kā arī tuvinieku palīdzību, mums izdevās visu salikt pašu spēkiem. Esam ļoti apmierināti ar IKEA virtuves kvalitāti, kā arī ar savu ieguldīto darbu virtuves salikšanā. Tiešām abi varam apliecināt, ka tas bija īsts pārbaudījums gan mums pašiem, gan mūsu attiecībām, bet pēc šā izaicinājuma zinām, ka mums kopā viss ir pa spēkam! Pēc virtuves salikšanas sākām kopdzīvi.” Foto: Foto un apraksts – Laura Kreituze
Virtuve 467. sērijas dzīvoklī. “Pirms gada pieteicām IKEA mājokļa pārvērtību šovam savu virtuvi, bet mūs neizvēlējās, tāpēc ķērāmies pie darba paši. Virtuves iekārtu izgatavoja Minto Mēbeles, bet tādi akcenti kā trauku žāvētājs, galda piederumu organizators, kā arī dažādi trauki un citi piederumi mūsu virtuvē ir no IKEA.

Iepriekš necilo, neparocīgo virtuvi esam pārvērtuši par īstu skaistuli, kurā prieks pavadīt laiku, gatavojot dažādas maltītes! Vēl tikai jāsagaida trauku mazgājamā mašīna, un esam gatavi jauniem izaicinājumiem!”
Virtuve 467. sērijas dzīvoklī. “Pirms gada pieteicām IKEA mājokļa pārvērtību šovam savu virtuvi, bet mūs neizvēlējās, tāpēc ķērāmies pie darba paši. Virtuves iekārtu izgatavoja Minto Mēbeles, bet tādi akcenti kā trauku žāvētājs, galda piederumu organizators, kā arī dažādi trauki un citi piederumi mūsu virtuvē ir no IKEA. Iepriekš necilo, neparocīgo virtuvi esam pārvērtuši par īstu skaistuli, kurā prieks pavadīt laiku, gatavojot dažādas maltītes! Vēl tikai jāsagaida trauku mazgājamā mašīna, un esam gatavi jauniem izaicinājumiem!” Foto: Foto un apraksts – Liene Linkovska
Virtuve 103. sērijas daudzdzīvokļu mājā. “Virtuves platība ir tikai 7 m2. Šādā mazā virtuvē svarīgi lietderīgi izmantot katru centimetru. IKEA mēbeles, iekārtas un aksesuārus esmu iecienījis jau sen. Pateicoties skapīšu plašajam izmēru klāstam, izdevās lietderīgi izmantot telpas platību. Virtuvē izmantoti IKEA grīdas un sienas skapīši, galds, krēsli, ķeblīši, plauktiņš, plīts virsma, izlietne, jaucējkrāns, kā arī trauku un galda piederumu organizatori.”
Virtuve 103. sērijas daudzdzīvokļu mājā. “Virtuves platība ir tikai 7 m2. Šādā mazā virtuvē svarīgi lietderīgi izmantot katru centimetru. IKEA mēbeles, iekārtas un aksesuārus esmu iecienījis jau sen. Pateicoties skapīšu plašajam izmēru klāstam, izdevās lietderīgi izmantot telpas platību. Virtuvē izmantoti IKEA grīdas un sienas skapīši, galds, krēsli, ķeblīši, plauktiņš, plīts virsma, izlietne, jaucējkrāns, kā arī trauku un galda piederumu organizatori.” Foto: Foto un apraksts – Jānis Alsiņš
Virtuve 103. sērijas daudzdzīvokļu mājā.
Virtuve 103. sērijas daudzdzīvokļu mājā. Foto: Jānis Alsiņš
Virtuve lietuviešu projekta dzīvoklī. "Virtuve bija daļa no kapitālā remonta dzīvoklī vecajā lietuviešu projektā. Remonts dzīvoklī nebija veikts apmēram 50 gadus. Virtuve tika apvienota ar dzīvojamo istabu. Jāsaka, ka šī remontā bija vissarežģītākā telpa, jo bija jāapvieno sevī funkcionalitāte un vizuālais izskats, turklāt, kā jau vecajos projektos – ierobežotā platība. Risinājums bija jārod ātri, jo pavisam drīz bija gaidāms ģimenes pieaugums.

Virtuvi plānojām paši ar vīru IKEA plānotājā. Uzskatu, ka risinājums ir diezgan veiksmīgs. Sākumā virs plīts arī bija plānoti skapīši, bet šķita, ka koptēls būs pārāk smagnējs. Mēbeles, sienas panelis un apgaismojums ir no IKEA. Rezultātā esam ieguvuši gan funkcionālu un ērtu, gan gaumīgu virtuvi. Atlicis tikai piemeklēt tvaika nosūcēju."
Virtuve lietuviešu projekta dzīvoklī. "Virtuve bija daļa no kapitālā remonta dzīvoklī vecajā lietuviešu projektā. Remonts dzīvoklī nebija veikts apmēram 50 gadus. Virtuve tika apvienota ar dzīvojamo istabu. Jāsaka, ka šī remontā bija vissarežģītākā telpa, jo bija jāapvieno sevī funkcionalitāte un vizuālais izskats, turklāt, kā jau vecajos projektos – ierobežotā platība. Risinājums bija jārod ātri, jo pavisam drīz bija gaidāms ģimenes pieaugums. Virtuvi plānojām paši ar vīru IKEA plānotājā. Uzskatu, ka risinājums ir diezgan veiksmīgs. Sākumā virs plīts arī bija plānoti skapīši, bet šķita, ka koptēls būs pārāk smagnējs. Mēbeles, sienas panelis un apgaismojums ir no IKEA. Rezultātā esam ieguvuši gan funkcionālu un ērtu, gan gaumīgu virtuvi. Atlicis tikai piemeklēt tvaika nosūcēju." Foto: Foto un apraksts – Katrīna Vilka
Virtuve 602. sērijas dzīvoklī. "Mūsu ceļš uz jaunu virtuvi sākās brīdī, kad 2019. gadā kādā vakarā, izdzirdot skaļu blīkšķi un dodoties uz virtuves pusi, uz grīdas ieraudzījām trauku lauskas un virtuves sienas skapīti. Protams, skāde liela un sāpināta sirds par jauno trauku komplektu, kas nu tika saslaucīts vienā kastē. Šis incidents lika saprast, ka nākamā telpa, kurā obligāti veiksim remontu, būs virtuve. 2020. gada sākumā mūsu virtuve bija gatava!
No IKEA ikdienā virtuvē tiek izmantoti trauki, piederumi gatavošanai, iekšējie virtuves organizētāji, kā arī dažādi dekori."
Virtuve 602. sērijas dzīvoklī. "Mūsu ceļš uz jaunu virtuvi sākās brīdī, kad 2019. gadā kādā vakarā, izdzirdot skaļu blīkšķi un dodoties uz virtuves pusi, uz grīdas ieraudzījām trauku lauskas un virtuves sienas skapīti. Protams, skāde liela un sāpināta sirds par jauno trauku komplektu, kas nu tika saslaucīts vienā kastē. Šis incidents lika saprast, ka nākamā telpa, kurā obligāti veiksim remontu, būs virtuve. 2020. gada sākumā mūsu virtuve bija gatava! No IKEA ikdienā virtuvē tiek izmantoti trauki, piederumi gatavošanai, iekšējie virtuves organizētāji, kā arī dažādi dekori." Foto: Foto un apraksts – Krista Soģe
Virtuve septiņdesmito gadu specprojekta dzīvoklī Ogrē. “Remonts virtuvē tika pabeigts 2019. gada martā. Uzskatu savu virtuvi par īpašu, jo gan remonts, gan iekārtojums ir manis pilnībā izdomāts, izplānots un organizēts. Telpa ir maza, bet tagad tā ir pietiekami ērta viena cilvēka mājsaimniecībai. Pateicoties IKEA, tā rada vieglu un gaišu iespaidu, ir ļoti ērta un viegli kopjama.

Pēc remonta, meklējot mēbeles, izvēlējos IKEA kolekcijas Ingatorp nolokāmo galdu gan tāpēc, ka tas man atgādināja par to virtuves galdu, kāds bija manā vecāku mājā manā bērnībā, gan arī tāpēc, ka nolokāms galds aizņem maz vietas un ir ērti izmantojams, paplašinot to, kad nepieciešams. Izvēlējos arī kolekcijas Ekedalen krēslus ar gaiši pelēkiem polsterētiem sēdekļiem. Šie krēsli man iepatikās, jo tie piestāv manam pelēkajos toņos ieturētajam dzīvoklim, ir viegli kopjami, praktiski un ērti. Savukārt uz galda stāv manas iemīļotās IKEA glāzes Pokal.”
Virtuve septiņdesmito gadu specprojekta dzīvoklī Ogrē. “Remonts virtuvē tika pabeigts 2019. gada martā. Uzskatu savu virtuvi par īpašu, jo gan remonts, gan iekārtojums ir manis pilnībā izdomāts, izplānots un organizēts. Telpa ir maza, bet tagad tā ir pietiekami ērta viena cilvēka mājsaimniecībai. Pateicoties IKEA, tā rada vieglu un gaišu iespaidu, ir ļoti ērta un viegli kopjama. Pēc remonta, meklējot mēbeles, izvēlējos IKEA kolekcijas Ingatorp nolokāmo galdu gan tāpēc, ka tas man atgādināja par to virtuves galdu, kāds bija manā vecāku mājā manā bērnībā, gan arī tāpēc, ka nolokāms galds aizņem maz vietas un ir ērti izmantojams, paplašinot to, kad nepieciešams. Izvēlējos arī kolekcijas Ekedalen krēslus ar gaiši pelēkiem polsterētiem sēdekļiem. Šie krēsli man iepatikās, jo tie piestāv manam pelēkajos toņos ieturētajam dzīvoklim, ir viegli kopjami, praktiski un ērti. Savukārt uz galda stāv manas iemīļotās IKEA glāzes Pokal.” Foto: Foto un apraksts – Katrīna
Virtuve renovētā dzīvoklī Rīgas centrā. “Savu virtuvi plānojām un iekārtojām no nulles. Varu teikt, ka viennozīmīgi vislielākais palīgs bija IKEA mājaslapā pieejamais rīks virtuves plānošanai. Pēc divu mēnešu plānošanas pārzināju šo programmu tik labi, ka likās, ka varētu jau sākt konsultēt citus. Izmantojām arī IKEA piedāvātos pakalpojumus – mērnieku un virtuves montāžu. Esam ļoti apmierināti ar kvalitāti un dizainu. Pats labākais ir apziņa: ja virtuves dizains ar laiku kļūs neaktuāls, vienmēr ir iespēja nomainīt tikai skapīšu durvis, bez visas virtuves montāžas, tādējādi iegūstot pilnīgi jaunu izskatu.”
Virtuve renovētā dzīvoklī Rīgas centrā. “Savu virtuvi plānojām un iekārtojām no nulles. Varu teikt, ka viennozīmīgi vislielākais palīgs bija IKEA mājaslapā pieejamais rīks virtuves plānošanai. Pēc divu mēnešu plānošanas pārzināju šo programmu tik labi, ka likās, ka varētu jau sākt konsultēt citus. Izmantojām arī IKEA piedāvātos pakalpojumus – mērnieku un virtuves montāžu. Esam ļoti apmierināti ar kvalitāti un dizainu. Pats labākais ir apziņa: ja virtuves dizains ar laiku kļūs neaktuāls, vienmēr ir iespēja nomainīt tikai skapīšu durvis, bez visas virtuves montāžas, tādējādi iegūstot pilnīgi jaunu izskatu.” Foto: Foto un apraksts – Laura Baranova

Konkurss ir noslēdzies! Paldies visiem dalībniekiem!

Ja tu plāno iegādāties jaunu virtuves iekārtu vai prāto, kā ātri, vienkārši un bez liekiem tēriņiem atsvaidzināt veco, lieti noderēs IKEA bezmaksas tiešsaistes plānotājs. Tajā par baltu velti var izvēlēties vēlamos risinājumus, aprēķināt izmaksas un vizuāli salīdzināt dažādas iespējas, pat neizejot no mājām.

Konkurss tapis sadarbībā ar IKEA

Komentāri (8)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu