Katrīna Sauliete parāda, kā kopā ar meitām sveic mīļoto Pēteri dzimšanas dienā (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Influencere un 360TV realitātes seriāla "Ģimene burkā" zvaigzne Katrīne Sauliete ļāvusi ieskatīties savas otrās pusītes, pilota Pētera dzimšanas dienas svinībās.

Kamēr Saulietei lēnām tuvojas 40. dzimšanas diena, viņas partneris maijā nosvinēja 29. dzimšanas dienu. Pusnaktī kopā ar bijušā vīra, hokejista Kaspara Saulieša meitām viņa apsveica jauno dzīvesbiedru, dāvājot maisiņu ar kaltētām zivīm un kalmāriem.

"Tās ir viņa uzkodas, kuras tiek turētas pie gultas. Viņš tās ēd visu laiku," izteicās Sauliete. Tam sekoja arī lielāks pārsteigums - virtuālās realitātes brilles: "Es domāju, ka puisīšiem patīk šādas dāvanas."

"Šī ir otrā Pētera dzimšanas diena, kuru mēs pavadām kopā. Pirmajā es viņam pusnaktī atnesu vienu mazu kūciņu ar svecīti," atminas influencere.

"29 ir pietiekoši. Tas ir atkarīgs no tā, kāds ir pats vīrietis. Var būt tā, ka 29 gados ir pilnīgs bērns, bet var arī būt tā, ka uzņemas atbildību un ir vīrišķīgs," par lielo gadu starpību teic Sauliete.

Mazā Kortnija Pēterim pasniedza kartīti ar pāra zīmējumu un uzrakstu "Mīlu tevi", savukārt Kerija kartiņā bija uzrakstījusi apsveikumu un uzzīmējusi pilota mīļākās lietas – "Netflix", zivis, picu, lidmašīnu un ledusskapi.

Vairāk uzzini video!

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu