Trešdienas horoskops: 2. jūnijs

Sadarbībā ar „AstroStars”
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Unsplash

Horoskops trešdienai, 2. jūnijam.

AUNS

Jāpievēršas finansēm un jārīkojas apdomīgi. Neļaujies atlaižu vilinājumam un nepērc skaistus niekus. Ir jādomā, kā palielināt ienākumus, lai naudas plūsma kontā nerada bažas.

VĒRSIS

Tāda „mazās sestdienas” sajūta. Labprāt tērzēsi ar draugiem, apspriedīsi, kādas varētu būt atļautās izklaides ierobežojumu apstākļos, bet darbi pa to laiku krāsies.

DVĪŅI

Reizēm prāts saka ko vienu, sirds ko citu un tu pats pa vidu. Ja pieņemami svarīgi lēmumi, tad mierīgi apdomā un nepieļauj, ka citi vēlas ietekmēt tavu izvēli.

VĒZIS

Dažu brīdi gribēsi aizvērt aiz sevis durvis, lai visi liek mieru. Bet... tā vis nebūs. Diena nemierīga, daudz tālruņa zvanu, daudz ziņu. Svarīgās lietās turi kontroli savās Vēža spīlēs.

LAUVA

Laba intuīcija. Ātri sapratīsi, kur kādi zemūdens akmeņi paslēpti, un kādi kuram nolūki. Pievērs uzmanību dokumentiem, līgumu tekstiem, juridiskām niansēm.

JAUNAVA

Var rasties vēlme pamācīt kolēģus un arī pakritizēt viņu veikumu. Par nebūšanām klusēt nevajag, tomēr skaties kā kurš reaģē. Vakars – mierīgs un sirsnīgs savējo lokā.

SVARI

Iedvesmas diena. Ja strādā radošu darbu, tad daudz lielisku ideju. Ja pārstāvi lietišķās sfēras, tad vienalga atradīsi sekmīgu oriģinālu risinājumu jebkurā situācijā.

SKORPIONS

Tāda sajūta, ka uz partneriem īsti nevar paļauties, tāpēc svarīgo darbu rezultātus vēlreiz pārbaudi. Ja darbs ar datiem vai tekstiem, tad nodublē. Vakars kā radīts romantiskām noskaņām.

STRĒLNIEKS

Laba diena lietišķām sarunām un darīšanām iestādēs, tomēr viss kā pa diedziņu neies. Darbā kāds kaut ko sastrādājis, bet jārisina tev. Būsi laimīgs, kad vakarā atlaidīsies uz dīvāna ar TV pulti rokās.

MEŽĀZIS

Materiālo vērtību vairošana un pārvaldīšana ir Mežāžu stiprā puse. Šodien atkal parādīsi, ka naudu tev var uzticēt. Zināsi kā pēc iespējas lietderīgāk tērēt un ieguldīt.

ŪDENSVĪRS

Tehnoloģiju jomā vairums Ūdensvīru jūtas kā zivs ūdenī. Radīsies lieliskas idejas par peļņu nākotnē, izmatojot jaunākās tehnoloģijas. Kā arī daži priekšlikumi, kā uzlabot ikdienas darbu.

ZIVIS

Garastāvoklis optimistisks, un diena solās būt izdevusies. Vienīgi turies tālāk no nīgriem ļautiņiem, kam nepārtraukti viss ir slikti. Pēc darba sirsnīga satikšanās.

Seko mums arī Instagram un TikTok – uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu