VIDEO ⟩ Kāpēc Olgas Buzovas uzstāšanās Volgogradā kļuva par skandālu? (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Sestdien, 29. maijā, Krievijas populārā TV raidījumu vadītāja, blogere un dziedātāja Olga Buzova ieradās Volgogradā, lai tur uzstātos "ParkSeason Fest" ietvaros. Dziedātājas dīvainā uzstāšanās gados jaunākajiem pasākuma apmeklētājiem radīja jautājumus. Vēl pirms dziedātāja kāpa uz skatuves, partijas "Krievijas komunisti" pārstāvji ierosināja aizliegt dziedātājai uzstāties. 

Viss sākās ar skandalozu fotoattēlu, kas izraisīja karstas diskusijas tīmeklī. Ierodoties Volgogradā, Olga nofotografējās bodijā uz Aleksandra Ņevska katedrāles fona. 

Šī fotogrāfija neatstāja vienaldzīgus cilvēkus. Daudzi sekotāji to uzskatīja par nepiedienīgu.

Volgogradā Buzovai vajadzēja uzstāties kopā ar "TikTok" zvaigzni Daņu Milohinu. Pasākums piesaistījis apmēram 1000 cilvēku, no kuriem daļa bijuši nepilngadīgi. Krievijas mediji vēstīja, ka Buzova uz skatuves parādījusies stundu vēlāk nekā plānots.

Olga skatītāju priekšā parādījusies ļoti atklātā tērpā. Uzstāšanās laikā dziedātāja izpildījusi tikai trīs dziesmas un ātri vien pazudusi no skatuves, kamēr dejotāji palikuši pabeigt numuru. Publika bijusi pārsteigta par Buzovas uzvedību un izteikumiem, radot priekšstatu, ka pirms uzstāšanās, iespējams, lietojusi alkoholu.

"Es neslēpju savu vecumu. Man ir 35 gadi, un es esmu dumja. Kad es pabeigšu, jūs varat aiziet. Bet nē, izlemiet paši. Šajā pasaulē es esmu karaliene! Ja jūs nevēlaties, ejiet pie citiem!" tā uzstāšanās brīdī izteikusies Buzova.

Pēc skandalozās uzrunas partijas "Krievijas komunisti" pārstāvji ierosināja aizliegt Olgas Buzovas uzstāšanos. Viņi norādīja, ka dziedošā zvaigzne varot slikti ietekmēt jauniešus.

"Sabiedrība ir sašutusi par dziedātājas uzvedību koncertā Volgogradā... Šī izaicinošā uzvedība ir pretrunās ar padomju un krievu estrādes modeļiem. Problēma ir tāda, ka daudzi jaunieši Buzovu uztver kā stila ikonu," Krievijas vietējie mediji citē aktīvistus.

Pati Buzova Krievijas medijiem noliegusi, ka būtu lietojusi alkoholu pirms uzstāšanās. Došanos prom no skatuves viņa skaidrojusi ar to, ka bijusi vajadzība nomainīt kostīmu. 

Tāpat dziedātāja norādījusi, ka viņas juristi jau pievērsušies šim starpgadījumam. "Domāju, ka vērsīsimies tiesā pret tiem medijiem, kuri izplatīja apmelojošu informāciju par mani. Man pavēstīja, ka tas ir speciāli pasūtīts materiāls, lai sabojātu man līguma parakstīšanu," dziedātāju citē "Gazeta.ru". 

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu