Traģiskā avārijā ar kravas auto dzīvību zaudē gados jauns mikroautobusa šoferis (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Ar traģisku negadījumu Krimuldas pagasta Raganā sākās pirmā jūnija rīts uz Latvijas autoceļiem - sadursmē ar kravas auto dzīvību zaudēja gados jauns mikroautobusa šoferis, vēsta "Degpunktā".

Pirmajā jūnijā īsi pēc sešiem rītā operatīvie dienesti saņēma izsaukumu uz Murjāņiem, kur taisnā ceļa posmā uz Valmieras šosejas notikusi smaga frontālā sadursme.

Likumsargiem ierodoties notikuma vietā, konstatēta divu transportlīdzekļu – kravas automobiļa un mikroautobusa – sadursme. Mikroautobusam bija diezgan stipri bojāta priekšējā puse, kur atradās autovadītājs.

Kravas mašīnas vadītājs jutās labi, bet mikroautobusa šoferim uzreiz uz vietas tika sniegta medicīniskā palīdzība. Diemžēl cietušais mikroautobusa šoferis negadījuma vietā gāja bojā.

Kā vēlāk atklājies, deviņpadsmit gadus vecais jauneklis bijis atceļā no nakts maiņas ceļu būvē Rīgas lidostas apkaimē un stūrējis uz Raganu, kur vēl pavisam nesen pabijis Jānis. Tur viņu gaidījuši kolēģi, kuriem puisis vedis darba instrumentus.

Kad izsaukti mediķi, jaunietis vēl bija pie samaņas, arī operatīvie dienesti atbraukuši operatīvi, bet jaunieša dzīvību diemžēl neizdevās glābt.

Video: raidījuma "Degpunktā" sižets

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu