VIDEO ⟩ Lauris Aleksejevs pacenties, lai pamatīgi izjokotu kolēģi Raimondu Zommeru

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: FOTO: Ekrānuzņēmums

Šefpavāri Lauris Aleksejevs un Raimonds Zommers jau sen ir kļuvuši par labiem draugiem. Viesojoties kanāla 360TV šovā "Pasaki to skaļi", Aleksejevs padalījās stāstos, kā reiz pa reizei mēdz viens otru "pavilkt uz zoba".

"Mēs abi divi nodarbojamies ar ēdināšanu, un man iekrita loze, ka es ēdināju viņa burvīgo sievu. Viņa ieradās uz pasākumu, skaisti notiesāja visu, ieradās mājās un tad, protams, izstāstīja visu Laurim," tā par notikumu, kas palicis abu šefpavāru atmiņās vēl ilgi, raidījumā atklāja Zommers.

Aleksejevs turpināja stāstu, sakot, ka saredzējis iespēju kārtīgi iznerrot amata brāli: "Man sieva atnāca no šokolādes fabrikas un saka, ka tur Zommers taisīja meistarklasi. Es saku – vajadzētu pavilkt viņu uz zoba!"

"Es viņam zvanu un saku – klau, Raimi, klausies, tā runā, ka tu vakar taisīji kaut ko ēst ar šokolādi. Viņš saka, ka jā, manu sievu arī satika, kā viņai garšoja? Es saku: “Vai tu smejies, tas vispār nebija ēdams!" Viņš uz pauzes, seja pārvēršas akmenī... Bet es taču jokoju!" atminas Aleksejevs.

Vairāk uzzini video!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu