Lauris Dzelzītis uzsāks līgavas meklējumus (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ieva Leiniša/LETA

2020. gada nogalē tika izsludināts TV3 un Go3 šovs “Vecpuisis meklē līgavu”, taču globālās pandēmijas dēļ tas tika atcelts. Nu izsludināta pieteikšanās jaunam šovam, kurā dāmas cīnīsies par viena no iekārojamākā pašmāju aktiera Laura Dzelzīša sirdi.

Iepazīšanās šovs “Randiņš ar Dzelzīti” jau augustā būs skatāms televīzijā “Go3”, saviem skatītājiem piedāvājot unikālu un Latvijā vēl nebijušu iepazīšanās šova formātu, kura laikā iekārojamākais vecpuisis Latvijā aktieris Lauris Dzelzītis sāks līgavas meklējumus.

Dalībai šovā tiek meklētas 12 dāmas, kuras gaida romantisks vasaras piedzīvojums, divas nedēļas dzīvojot mājā pie jūras kopā ar Lauri Dzelzīti. Atrast īsto un vienīgo dāmu Laurim palīdzēs viņa uzticamais draugs, aktieris Lauris Subatnieks, kurš kopā ar Lauri iepazīs meitenes un sniegs viņam noderīgus padomus.

Lauris Dzelzītis ir aktieris ar galdnieka diplomu, kuru aizrauj fizika, tehnika un daba. Lauris pats par sevi stāsta: ja viņam būtu superspēja, viņš gribētu "saprast visu" - kas un kādēļ pasaulē notiek tieši tā un nevis citādi. Lauri aizrauj ceļošana – nākotnē viņš gribētu apceļot visas pasaules interesantākās vietas! Par dalību šovā Lauris smaidot saka: "Šovs ir šovs! Visi līdzekļi ir atļauti, lai iepazītu sievietes! Šis vasaras piedzīvojums varētu kļūt par īstiem pēcpandēmijas svētkiem!"

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu