Ceturtdienas horoskops: 3. jūnijs

Sadarbībā ar „AstroStars”
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Unsplash

Horoskops ceturtdienai, 3. jūnijam.

AUNS

Citiem var noderēt tavs padoms un dzīves pieredze, bet neuztiep savu viedokli kā vienīgo pareizo. Svarīgi uzklausīt līdzcilvēku domas un veidot draudzīgu dialogu.

VĒRSIS

Šodien maksimāli nodrošinies pret tehnoloģisko ierīču niķiem un stiķiem. Dublē failus, pārbaudi vai tavi e-pasti vai ziņas sociālajos tīkos sasniegušas adresātus.

DVĪŅI

Dažu brīdi šķitīs, ka sirds saka vienu, prāts ko citu un tu pats pa vidu. Kaut kam par labu izšķirties un pieņemt lēmumus tā pagrūti. Svarīgos jautājumos atliec izlemšanu uz citu dienu.

VĒZIS

Ar šarmu, smaidu un acu starojumu atvērsi daudzas durvis un atrisināsi visdažādākos jautājumus. Tikai pārāk nepaļaujies uz citu solījumiem un neizpaud savus plānus.

LAUVA

Enerģijas netrūks, var rasties jaunas idejas un plāni. Koncentrējies uz to, kas tev šobrīd ir svarīgi, un virzi spēkus nospraustā mērķa virzienā. Kaut kas risināms privātajā dzīvē.

JAUNAVA

Daudz darīšanu ar ģimenes locekļiem. Kādam no tuviniekiem, iespējams, būs nepieciešams tavs padoms un atbalsts. To, kas nenotiek pēc tava prāta, neņem tuvu pie sirds.

SVARI

Pievērsies tēmām, kas tevi ir ieinteresējušas – meklē noderīgu informāciju vai klausies izzinošas lekcijas internetā. Viss, ko uzzināsi, var noderēt.

SKORPIONS

Tu esi talantīgs situāciju un projektu menedžeris un shēmotājs (labā nozīmē). Veikli atrisināsi problēmsituācijas un gūsi arī sev kādu labumu. Jāgādā par saticību privātajā dzīvē.

STRĒLNIEKS

Daudz jau nevajag, lai Strēlnieks aizsviltos. Kā nekā šī zodiaka zīme pieder Uguns stihijai. Mēģini viedokli šoreiz paturēt pie sevis. Vakars ļoti piemērots romantiskam pasākumam.

MEŽĀZIS

Veiksmīgas sarunas ar priekšniecību vai darījuma partneriem. Kādam var rasties iespējas saņem algas palielinājumu vai prēmiju, kādam – tikt pie izdevīga līguma.

ŪDENSVĪRS

Darbā kaut kas var bremzēties – kāds nav izpildījis solīto, kāds kaut ko sajaucis. Neiesaisties, ja situāciju ietekmēt nav tavos spēkos. Ķeries pie tā, kas iet no rokas.

ZIVIS

Viegls flirts, simpātijas, tīkama komunikācija un darbi nebūs pirmajā vietā. Nevajadzētu gan uzsākt interneta romāniņu, jo nevar zināt, kas slēpjas aiz jaukā sarunu biedra profila.

Seko mums arī Instagram un TikTok – uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu