Piektdienas horoskops: 4. jūnijs

Sadarbībā ar „AstroStars”
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Unsplash

Horoskops piektdienai, 4. jūnijam.

AUNS

Ja gribi ātrāk tikt brīvdienās, nedari vairākus darbus vienlaikus. Var gadīties sapīties meistarībā un, lai visu atrisinātu, paies ilgāks laiks. Vakars piemērots kaislīgiem piedzīvojumiem.

VĒRSIS

Ātri reaģēsi visdažādākajās situācijās un mierīgo Vērsi nekas nespēs izsist no līdzsvara. Vai arī – tad kādam ļoti jāpacenšas. Pēc darba izmet kādu līkumiņu, lai domas par darbu nepaņemas līdzi uz mājām.

DVĪŅI

Atradīsies uzmanības centrā un tas tev būs ļoti pa prātam. Kolēģi taujās padomu un tu ne tikai spēsi to sniegt, bet arī savest kopā ar vajadzīgajiem cilvēkiem.

VĒZIS

Iespējams, ka šodien pastrādāsi ilgāk, jo gribēsi tikt skaidrībā par svarīgiem jautājumiem vai apdarīt darbus, lai pirmdien to nav vesela gūzma. Lai nav jādomā par ģimenes maltīti, pasūti ēdamo internetā ar piegādi.

LAUVA

Jau no paša rīta sparīgi rosīsies un centīsies darbus apdarīt pēc iespējas ātrāk. Prātā brīvdienu noskaņas un iespējas sazināties ar draugiem. Raugies, lai pēdējā brīdī tev neuzkrauj kādus neplānotus pienākumus.

JAUNAVA

Pavēro, kurš un kāpēc pēkšņi vēlas ar tevi draudzēties vai pārāk laipni smaida. Var gadīties sastapties ar ne visai godīgu konkurenci. Beidz darbus laikus un pievērsies privātajai dzīvei.

SVARI

Ātri tiksi galā ar darbiem un sakārtosi lietišķos jautājumus. Lieliskas oratora spējas un izpratne par norisēm tavā nozarē. Kolēģi un partneri labprāt uzklausīs tavu viedokli.

SKORPIONS

Šodien sekmīgi kontakti ar ārzemēm, jauna informācija, pieredze, zināšanas. Vakarā var vislabāk jutīsies mājās savējo lokā. Brīvajiem cilvēkiem iespēja satikt savu otro pusīti.

STRĒLNIEKS

Pārbaudi darbā svarīgo informāciju – vai kolēģi un klienti saņēmuši tavas ziņas, vai tehnika kārtībā. Ja plānota attālināta sanāksme, nodrošinies ar materiāliem arī papīra formātā.

MEŽĀZIS

Pozitīva diena. Būs optimistisks skatījums uz dzīvi un labi sapratīsies ar kolēģim vai darījumu partneriem. Nelielus pārdomu brīžus gan var sagādāt privātā dzīve.

ŪDENSVĪRS

Darbā vai biznesā situācija diezgan nemierīga. Nesatraucieties par niekiem un neiesaistieties strīdos. Vari kārtot finanšu darīšanas vai risināt sarunas par darba maiņu.

ZIVIS

Var atklāties, ka pietrūkst kādu zināšanu vai iemaņu. Nepārdzīvo un nesatraucies, bet esat gatavs mācīties. Pēc nelielām pūlēm viss izdosies. Radoša pieeja peļņai.

Seko mums arī Instagram un TikTok – uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu