"Twitter" izstrādātāji plāno ieviest maksas pakalpojuma versiju (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Unsplash

Sociālā tīkla "Twitter" izstrādātāji testē maksas versiju "Twitter Blue". Paredzams, ka Lielbritānijā šis pakalpojums maksās 2,50 mārciņas (aptuveni 3 eiro) mēnesī, un līdzīga summa būs jāmaksā arī ASV. "Twitter" plānos ir arī citas iespējas, kā paplašināt savus ienākumu avotus.

Pagaidām pakalpojuma detaļas netiek atklātas. Tiesa gan, pēc atsevišķiem kompānijas paziņojumiem noprotams, ka "Twitter" maksas lietotāji varēs saglabāt atsevišķus ierakstus grāmatzīmēs, kā arī atcelt nosūtītos ierakstus. Lietotnē parādīsies iespēja mainīt interfeisa krāsu, kā arī mainīt telefonā redzamās ikonas.

"Twitter" raksturīgo zilo krāsu varēs nomainīt pret dzeltenu, sarkanu, violetu, oranžu un zaļu krāsu.

"Twitter" plānos ir arī citas iespējas, kā paplašināt savus ienākumu avotus. Tas tiek darīts ar mērķi mazināt atkarību no reklāmām. To vidū ir maksas funkciju nodrošināšana lietotājiem un uzņēmumiem.

"The Telegraph" norāda, ka "Twitter" jau ilgāku laiku apsver iespēju ieviest maksas pakalpojumu. Aprīlī kompānija paziņoja, ka tai ir teju 200 miljoni aktīvo lietotāju, no kuriem būtu iespējams palielināt savus ienākumus par aptuveni 20%. Šā gada pirmajos trīs mēnešos kompānijai ir izdevies nopelnīt vienu miljardu dolāru, un ar maksas produktu ieviešanu sociālais tīkls varētu faktiski "apdrošināties pret svārstībām reklāmas tirgū, kā arī citām norisēm tehnoloģiju tirgū".

Maija sākumā "Twitter" ieviesa "dzeramnaudas" funkciju, kas ļauj lietotājiem veikt nelielus maksājumus citiem lietotājiem, izmantojot trešo pušu pakalpojumus. Šis pakalpojums ir pieejams nelielam skaitam sociālā tīkla lietotāju.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu