"Redzēju, ka asiņoju!" Lielbritānijā zagļi ģimenei nozog desmitiem tūkstošu vērtu auto, sievietei stresa dēļ sākas dzemdības

Zaglis. Foto: Vasin Lee/Shutterstock.com
Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Lielbritānijā nakts laikā kādas grūtnieces mājās ielauzušies zagļi. Raidorganizācija BBC vēsta, ka sieviete bijusi tik pārbijusies, ka viņai sākušās dzemdības.

31 gadu vecā Stefānija Gjūdisa atklāja, ka stresa dēļ viņa savā guļamistabā sākusi asiņot un sievietei sākušās kontrakcijas. Stefānijas vīrs Alberto nekavējoties sievu nogādāja slimnīcā, kur pēc dažām stundām pasaulē nāca pāra meitiņa.

Laupītāji nozaga 33 gadus vecā Alberto mašīnas atslēgas un aizbēga ar auto. Stefānija norādīja, ka zagļi mājās iekļuvuši pa neaizslēgtajām sētas durvīm, kas atrodas ēkas otrā pusē.

Incidents noticis 26. maijā aptuveni pulksten 4.30. Alberto un Stefānija zādzības brīdī atradās savā guļamistabā.

"Es naktīs pamostos pie visklusākās skaņas. Tā notiek kopš pirms 19 mēnešiem piedzima mūsu dēls. Dzirdēju, ka lejā tiek pārbīdīts krēsls un uzreiz pamodos," raidorganizācijai stāstīja Stefānija.

"Pie mums pašlaik palika mana māte, tāpēc sākumā domāju, ka tā bija viņa. Pēc mirkļa dzirdēju, ka tiek iedarbināta vīra mašīna un sapratu, ka notiek kaut kas nelāgs," atminējās sieviete.

Viņa steigā izkāpa no gultas un secināja, ka ģimenes "Audi S5", kas maksā teju 35 000 eiro, ir "aizdzīts". Viņa pamodināja savu vīru un izsauca policiju.

"Es negribēju doties lejā, jo baidījos, ka kāds no zagļiem vēl varēja atrasties mājās," stāstīja Stefānija.

Policija Gjūdisu ģimenes mājās ieradās 10 minūšu laikā. Likumsargi ģimenei stāstīja, ka vairākas policijas ekipāžas jau meklē nozagto "Audi" automašīnu.

"Tajā brīdī mani pārņēma pamatīgs šoks un es sajutu spēcīgas kontrakcijas. Es devos uz tualeti, kur ieraudzīju, ka asiņoju," atminējās Stefānija.

Sieviete stāstīja, ka iepriekš nekas tāds nebija noticis, arī gaidot pirmo bērnu, tāpēc Stefānija bija ļoti nobijusies. Gjūdisa tika nogādāta slimnīcā, kur pēc dažām stundām piedzima meitiņa.

"Es joprojām jūtos ļoti nobijusies, jo tagad visu laiku liekas, ka kāds atrodas mūsu mājās. Ir ļoti neomulīga sajūta, kad mājās esmu viena pati ar mazuļiem," stāstīja Stefānija.

Zādzības dēļ ģimene mājas durvīm ir nomainījusi slēdzenes un uzlikusi novērošanas kameras. Stefānija aicina arī citus būt daudz modrākiem, jo šāda situācija var notikt ar jebkuru citu.

"Vēlos citiem cilvēkiem teikt, lai viņi paslēpj mašīnas atslēgas, jo mūsējās karājās turpat pie ieejas durvīm uz āķīša.

Un noteikti pirms došanās gulēt jāpārbauda, vai visas durvis ir aizslēgtas," secināja sieviete.

Stefānija nespēj no galvas "izmest" domu - kas būtu noticis, ja viņa būtu nogājusi lejā? Tiesa, sieviete bija laimīga, ka nozagta ir tikai mašīna un neviens nav cietis.

"Mēs neaizdomājamies par šādām lietām, kamēr tas nenotiek ar mums. Tāpēc vēlos, lai citi vairāk aizdomājas par savu drošību," savu viedokli pauda sieviete.

Policija zagto spēkratu atrada aptuveni 40 minūtes pēc nozieguma pastrādāšanas Midlotiānas apgabalā.

Policija Alberto, kuram Edinburgā pieder ēstuve "The Chip Inn", norādīja, ka zagļi nereti auto atstāj uz ielas, lai pēc vairākām dienām, kad policijas izmeklēšana pierimst, aizbrauktu ar auto.

"Tas, kas notika, bija briesmīgi. Policija joprojām bija mūsu mājās, kad sieva atnāca no tualetes un teica, ka viņai ir problēmas ar urinēšanu," atminējās Alberto.

Vīrietis krita panikā un viņš steigā savāca nepieciešamās mantas un ģimene devās uz slimnīcu.

"Beigās viss beidzās laimīgi un dzemdības notika bez aizķeršanās. Šīs stundas bija ļoti sarežģītas gan man, gan Stefānijai," stāstīja Alberto.

Ģimene joprojām nav tikusi atpakaļ pie zagtās mašīnas, jo policija aizvien meklējot pirkstu nospiedumus. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu