Ģirts Ķesteris atklāti par attiecībām: Tauriņi tik un tā aizlidos, tāpēc šo periodu mierīgi varētu apiet (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ieva Čīka/LETA

Dailes teātra aktieris Ģirts Ķesteris allaž uzskatīts par vienu no pievilcīgākajiem un iekārojamākajiem pašmāju vīriešiem. Sarunā ar Agnesi Meieri izdevumam "Ieva" aktieris atklāja, kāds ir viņa pašreizējais attiecību statuss.

Ķesteris izdevumam "Ieva" smejoties norādīja, ka "šobrīd manā teritorijā nav nevienas, kas varētu būt asinskāra pret pārējām sava dzimuma pārstāvēm".

Aktieris aizdomājās par to, ka, samazinot savas prasības pret sevi un partneri, viņš varētu izveidot attiecības. "Esmu arī sapratis, ka jābeidz meklēt tauriņus, jāmeklē draudzība. Tauriņi tik un tā aizlidos, tāpēc šo periodu mierīgi varētu apiet. Paradoksāli ir tas, ka attiecības parasti sākas tad, kad tām atmet ar roku, kad uz tām nekoncentrējas. Kad cilvēks ir brīvs. Tas vēl jāmācās," izdevumam atklāja Ķesteris.

Kā zināms, Ķesteris 2007. gadā šķīra 21 gadu ilgo kopdzīvi ar aktrisi un producenti Leonardu Ķesteri. Vēlāk dzeltenajā presē izskanēja runas, ka viņam esot attiecības ar aktrisi Aiju Dzērvi un vēlāk arī ar aktrisi Kristīni Nevarausku. 

Pilnu interviju ar Ģirtu Ķesteri lasiet žurnāla "Ieva" jaunākajā numurā!

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu