Paziņots skandalozā "jūtūbera" Džeika Pola nākamais pretinieks boksa ringā (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Džeiks Pols
Džeiks Pols Foto: Reuters/ScanPix

Ir izziņots nākamais skandalozā "jūtūbera" Džeika Pola pretinieks boksa ringā.

Pēdējā gada laikā viens no skaļākajiem vārtiem cīņas sporta pasaulē ir "YouTube" zvaigzne Džeiks Pols, kurš salīdzinoši nesen boksa ringā uzveica bijušo MMA čempionu Benu Askrenu.

Tagad kļuvis zināms, ka nākamo cīņu Džeiks Pols aizvadīs šā gada 28. augustā un viņa pretinieks būs bijušais UFC 77 kilogramu divīzijas čempions Tairons Vudlijs, kurš nesen tika atbrīvots no slavenās MMA organizācijas.

39 gadus vecais Vudlijs savu karjeru UFC noslēdza ar četru zaudējumu sēriju, tomēr pirms tam viņš trīs reizes aizstāvēja savu UFC čempiona titulu, līdz tika piedzīvots zaudējums pret tagadējo 77 kilogramu divīzijas karali Kamaru Usmanu.

Pēdējo cīņu oktagonā Vudlijs aizvadīja 27. martā, līdz ar to var droši apgalvot, ka viņam par "ringa rūsu" jeb pārlieku ilgu prombūtni no cīņas sporta nebūs jāuztraucas.

Savas MMA karjeras laikā Vudlijs izcīnījis 19 uzvaras, piedzīvojot septiņus zaudējumus.

Iepriekš izaicinājumu Polam meta arī latviešu boksa zvaigzne Mairis Briedis un viņa promoteris Kelle Zauerlands, tomēr atbilde netika saņemta.

Šajā nedēļas nogalē pret leģendāro bokseri Floidu Meivezeru ringā dosies Džeika vecākais brālis Logans Pols, kurš savā karjerā ir aizvadījis vienu profesionālu boksa cīņu, piedzīvojot zaudējumu.

Džeiks Pols kopš profesionāla boksera licences iegūšanas ir aizvadījis trīs cīņas, uzvarot tās visas.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu