Kas rakstīts zvaigznēs? Nedēļas horoskops no 7. – 13. jūnijam

Sadarbībā ar „AstroStars”
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Unsplash

Uzzini, ko sola zvaigznes no 7. – 13. jūnijam.

AUNS

Saule, jūra, vējš... šis ir tavs laiks, kad var izbaudīt brīvības sajūtu. Ja laika apstākļi lutinās, tad tā vien gribēsies ātrāk likt pie malas pienākumus un doties piedzīvojumos. Ja vari paņemt atvaļinājumu – lieliski. Ja ne, tad vismaz neuzņemies papildus pienākumus darbā, jo īpaši panākumi nav gaidāmi. Vairāk pievērsies privātajai dzīvei. Mīlestība iedvesmos un kādam dzīve var uzdāvāt neparastus, romantiskus piedzīvojumus. Par tiem gan nestāsti citiem, lai neizceļas baumas. Ģimenes cilvēkiem aktīva mājas dzīve, kopīgi saimniecības darbi un jautra tērzēšana.

VĒRSIS

Ir ideja, un jādodas uz priekšu! Bet varbūt tā nākamā labāka? Un aiznākamā vēl labāka? Domas trauksies vēja spārniem un dažādas ieceres birs kā no pārpilnības raga. Nosvērto, pragmatisko un dažkārt lēnīgo Vērsi nevar ne pazīt. Atceries par apdomību un visus plānus rūpīgi izvērtē. Un arī ņem vērā to, ko priekšā saka intuīcija. Ja paveras iespējas noslēgt izdevīgas vienošanās, tad reālo līguma parakstīšanu labāk atlikt uz pēcjāņu laiku. Bet ja tas jādara strauji, ļoti rūpīgi izlasi vai vēl labāk – parādi juristam. Brīvajā laikā sekmīgi mājas darbi un interjera izdaiļošana.

DVĪŅI

Šī nedēļa solās būt ļoti rosīga. Darbā iespējami jauni plāni un uzdevumi, bet viss no rokas uzreiz neies. Varbūt vajadzēs iegūt papildus informāciju, iemācīties ko jaunu vai sadraudzēties ar kādu tev līdz šim vēl nezināmu tehnoloģiju. Tam būs rezultāts materiālā izteiksmē. Ja ne tūlīt, tad vēlāk. Nebūtu gan vēlams lietišķos

darījumus kārtot ar draugiem, bet padomus uzklausīt der. Kādam darba vai biznesa tēma var sasaistīties ar ārzemēm – var pienākt potenciālo klientu e-pasts, iespējama kāda attālināta konference vai apmācības.

VĒZIS

Sācies atvaļinājumu laiks un dienas vairs netraucas kā vēja spārniem. Dažas kolēģis vai darījumu partneris atpūšas, bet tev gan vaļošanās nav prātā. Ir idejas un gribas sevi parādīt, izvirzīties pirmajās rindās. Profesionālajā jomā ļoti ražīgs laiks. Ar savu rosību iedvesmosi citus. Peļņas jautājumiem jāpieiet enerģiski, jārunā par atalgojumu vai ienākumiem. Var gan rasties pa kādam skauģim, bet tev tas nekādi neskādēs. Daudz panāksi ar šarmu un spēju patīkami komunicēt. Brīvajā laikā parūpējies par sevi – aizej pie friziera, atjauno garderobi.

LAUVA

Lūdzu nekaitināt! Tā saki saviem kolēģiem, draugiem un mājiniekiem. Mazliet eksplozīvs garastāvoklis un vienā acumirklī emocijas var sist augstu vilni. Turklāt šonedēļ, 10. jūnijā ir saules aptumsums, un astroloģijā saule tiek uzskatīta par Lauvas zodiaka zīmes aizbildni. Daudzi Lauvas to izjutīs ļoti spēcīgi – kā dinamiskas emocijas vai spēku pieplūdumu. Ja gribas strīdēties, dodies izvēdināt galvu. Vislabākais izstaigāties. Jā... un neaizmirsti par soļu skaitītāju. Brīvajā laikā jauka saziņa ar draugiem.

JAUNAVA

Dzīve ritēs ļoti aktīvi. Brīnišķīgs laiks savu ideju prezentācijām, mārketinga pasākumiem, konferencēm. Ja tas ir aktuāli un kaut kas tāds ieplānots, tad iepriekš ļoti skrupulozi jāpārbauda tehnika. Ir riski, ka pašā svarīgākajā brīdī tā saniķojas. Kopumā darbā atkal daudz pienākumu un kāds tā diezgan viltīgi var mēģināt piespēlēt vēl kādus. Esi modrs, sargies no pārslodzes. Brīvajā laikā dodies izklaidēs, kādas nu patlaban ir iespējamas. Priecēs pasēdēšana āra terasē, pastaiga pa piedzīvojumu takām u.tml.

SVARI

Tev svarīgi, lai apkārt valda miers un saticība – tā labāk strādājas un labāk dzīvojas. Darbā pozitīvas noskaņas un var pavērties jauni izaugsmes ceļi vai iespējas nopelnīt vairāk nekā līdz šim. Noskaņojums optimistisks, taču modrību nedrīkst zaudēt. Īpaši uzmanīgam jābūt ar dokumentiem, līgumiem un jebkāda veida lietišķo informāciju. Varbūt kāds komats ne tajā vietā ielikts, vai kāds neveiksmīgi izvēlēts vārds maina lietas būtību. Un pārliecinies vai e-pastā, mesendžerī u.c. sūtītā informācija sasniegusi adresātu. Šī nedēļa nav piemērota, lai kārtotu darīšanas iestādēs vai bankās.

SKORPIONS

Stratēģiskā plānošana ir tava stiprā puse. Redzēsi skaidrus mērķus un sapratīsi, kā tos sasniegt. Lai uz priekšu virzītos precīzi, jātur pie rokas plānotājs. Ja vel nav, tad ir vērts paskatīt, kādi dienu plānotāji tiek piedāvāti digitāli un ar atgādinājumiem. Darbu gūzmā kaut kas var piemirsties. Svarīga arī privātā dzīve, tajā šis un tas pārdomājams. Ja tev ir otrā pusīte, uzmanies no konfliktiem, kas izceļas uz līdzenas vietas, faktiski – ne par ko. Jāgādā par saskaņu un jācenšas izprast vienam otru, jo attiecības ir tāda lieta, kur piedalās divi.

STRĒLNIEKS

Darbā vai biznesā liela steiga. Darbs dzen darbu un nevar saprast, pie kā ķerties pirmām kārtām un kas var pagaidīt. Turklāt, ja tu izmanto tehnoloģiskās ierīces, tad kādā brīdī var likties, ka tās grib dzīvot pašas savu dzīvi. Svarīgo informāciju nodublē. Kādam profesionālajā jomā var parādīties ārzemju tēma – interese par starptautisku sadarbību vai darīšanas ar firmām, kurās ir ārvalstu kapitāls. Šādiem projektiem ir nākotne. Derētu mazliet papildināt zināšanas, piesakoties tiešsaistes kursos. Sirdslietās svarīgi, lai mīļotais cilvēks tevi atbalsta.

MEŽĀZIS

Materiālais stāvoklis Mežāzim allaž ir svarīgs, tas rada stabilitātes sajūtu un sniedz sirdsmieru. Patlaban ir īstais laiks peļņai un viss atkarīgs no tā, kā pratīsi sevi pasniegt, izklāstīt idejas un prezentēt jau paveikto. Jārēķinās gan, ka profesionālā izaugsme vai bizness prasīs daudz laika un spēku, ko nāksies dalīt ar privāto dzīvi. Kādā brīdī var izveidoties traks skrējiens darbs-māja-darbs-māja. Brīvajā laikā pievērsies kādam hobijam vai sportiskām aktivitātēm – nūjošana gar jūru, bumbiņas padzenāšana golfa laukumā vai vienkārši nekā nedarīšana ļaus atpūsties no spriedzes.

ŪDENSVĪRS

Gribētos vairāk brīvības, bet pienākumi pie tevis plūst straumēm. Ir iespējas sevi labi parādīt, taču tas prasīs uzcītīgu strādāšanu. Ja esošajā darbavietā tevi kaut kas neapmierina, tad ir vērts ielūkoties darba piedāvājumu portālos. Ģimenes cilvēkiem dienu steigā jāgādā, lai otrā pusīte nepaliek bez uzmanības. Vienmēr jau var atrast kādu brīdi sirsnīgai sarunai. Tas stiprinās attiecības un dos sajūtu, ka runājat vienā valodā un kopā lūkojaties nākotnē. Brīvajiem ļaudīm iespējama nejauša, interesanta iepazīšanās.

ZIVIS

Profesionālajā jomā iespējami jauni izaicinājumi, no kuriem nevajadzētu atteikties, kaut arī mazliet nedroša sajūta. Var gadīties iepazīties ar ietekmīgiem cilvēkiem, kas palīdz izaugsmē. Taču tas notiks, tikai pateicoties tavām spējām, izdarībai un zināšanām. Ja šķiet, ka pietrūkst kādu iemaņu, tad jāmācās. Prāts darbosies rosīgi. Privātajā dzīvē tīkams laiks. Brīvajiem ļaudīm dzīve var uzdāvāt tikšanos ar interesantu cilvēku. Varbūt sākotnēji kārtojami lietišķi jautājumi, bet pēc tam uzšķiļas dzirkstelīte. Pāriem mierīga un sirsnīga rosība mājās.

Seko mums arī Instagram un TikTok – uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu