Rīgas "Dinamo" sastāvu papildina ar vēl vienu kanādiešu centra uzbrucēju (2)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Emīls Porjē
Emīls Porjē Foto: Twitter/@CompleteHkyNews

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) vienība Rīgas "Dinamo" sastāvu papildinājusi ar kanādiešu centra uzbrucēju Emīlu Porjē.

26 gadus vecais kanādiešu centra uzbrucējs Emīls Porjē 2020./2021.gada sezonu aizvadīja Slovākijas virslīgas klubā "Košice", kura sastāvā pamatturnīra 18 spēlēs viņš guva deviņus vārtus un astoņreiz rezultatīvi piespēlēja, bet četrās "play-off" spēlēs atzīmējās ar vieniem vārtiem un divām piespēlēm.

Monreālā dzimušo hokejistu 2013.gadā Nacionālās hokeja līgas (NHL) jauno spēlētāju draftā pirmajā kārtā ar kopējo 22.numuru izvēlējās Kalgari "Flames".

Šīs komandas rindās Puorjē astoņās spēles ir NHL ir izcēlies ar vienu rezultatīvu piespēli.

Septiņās sezonās Amerikas hokeja līgas (AHL) 302 spēlēs Porjē guvis 56 vārtus un 90 reizes rezultatīvi piespēlējis.

Aizvadītā sezona hokejistam bija pirmā ārpus Ziemeļamerikas.

Iepriekš komanda ir ziņojusi, ka tai nākamsezon palīdzēs aizsargi - Kārlis Čukste, Frenks Korado, Rīss Skārlets, Nerijus Ališausks, Ralfs Freibergs, Oskars Cibuļskis, Roberts Mamčics, Kristaps Zīle, Gunārs Skvorcovs un Kristaps Sotnieks, uzbrucēji - Rudolfs Červenijs, Hanters Šinkaraks, Gints Meija, Sebastians Venstrems, Jeri Karjalainens, Aleksandrs Protapovičs, Lauris Dārziņš, Mārtiņš Karsums, Nikolajs Jeļisejevs un Daniels Bērziņš, kā arī vārtsargi Matejs Mahovskis un Juhans Matsons.

"Dinamo" galvenais treneris nākamsezon būs krievu speciālists Sergejs Zubovs, bet viņam asistēs Valērijs Kuļibaba, Oļegs Orehovskis un Edgars Lūsiņš.

Rīdzinieki Gagarina kausā nav spēlējuši septiņas sezonas pēc kārtas, aizvadītajā sezonā paliekot pēdējā vietā līgā.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu