VIDEO ⟩ Operatīvi reaģējot, policija izsit mašīnas logu, lai palīdzētu bezsamaņā guļošam vīrietim (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Syda Productions/ Shutterstock

Grūtu lēmumu trešdienas vakarā nācies pieņemt operatīvo dienestu darbiniekiem, kuri bija sastājušies ap aizslēgtu automašīnu. Tās salonā bezpalīdzīgā stāvoklī gulēja cilvēks. Pēc pārrunām ar mediķiem policisti izlēma spēkratā iekļūt pašu spēkiem, negaidot ugunsdzēsēju-glābēju ierašanos, vēsta raidījums "Degpunktā".

Ādažu apkaimē īsi pirms plkst. 19.00 vakarā apkārtējo uzmanību piesaistījusi kāda stāvoša automašīna. Cilvēki, uztraukušies par šofera veselību, izlēma ziņot policijai, kā arī neatliekamās medicīniskās palīdzības dispečeram. Pastāvēja iespēja, ka vīrieša dzīvība ir apdraudēta.

Ierodoties notikuma vietā, policisti konstatēja, ka auto ir aizslēgts un tajā atrodas vīrietis, kuram no mutes nāca putām līdzīgi izdalījumi. Mediķu brigādes darbinieki jau bija uz vietas, bet ugunsdzēsēji vēl tikai brauca. Lai pēc iespējas ātrāk varētu sniegt palīdzību vadītājam, kas gulēja bez samaņas, bija nepieciešams ar varu iekļūt automašīnā. Policijas darbinieki pieņēma lēmumu izsist stiklu, lai varētu atvērt automašīnas durvis.

Mediķi uz vietas specializētajā transportlīdzeklī sniedza vīrietim palīdzību. Viņu uz slimnīcu vest nebija nepieciešams. Iespējams, ka šoferis sirga ar cukura diabēta radītām komplikācijām. Policisti pateicas apkārtējiem par ātro reakciju, palīdzot nelaimē nonākušajam.

Raidījuma "Degpunktā" sižets

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu