VIDEO ⟩ "Bruins" un "Hurricanes" izcīna uzvaras pagarinājumā Stenlija kausa izcīņā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Bostonas "Bruins" hokejisti.
Bostonas "Bruins" hokejisti. Foto: USA Today Sports/Scanpix

Stenlija kausa otrās kārtas cīņās ceturtdien Bostonas "Bruins" Ņujorkā pagarinājumā izcīnīja uzvaru, izvirzoties vadībā sērijā ar 2-1, bet pirmo uzvaru sērijā papildlaikā viesos svinēja Karolīnas "Hurricanes".

Austrumu divīzijas finālā Bostonas "Bruins" viesos ar 2:1 (1:0, 0:0, 0:1, 1:0) pagarinājumā pārspēja Ņujorkas "Islanders", sērijā izvirzoties vadībā ar 2-1.

Arī iepriekšējā sērijas spēle beidzās pagarinājumā, uzvarot "Islanders" hokejistiem.

Kreigs Smits sestajā minūtē bostoniešus izvirzīja vadībā, bet neizšķirtu 55.minūtē panāca Metjū Barzals.

Uzvaras vārtus pagarinājuma ceturtajā minūtē ar metienu no laukuma kreisās apmales guva Breds Maršāns.

Uzvarētāju vārtos Tūka Rasks atvairīja 28 pretinieku metienus, bet pretējā laukuma pusē Semjons Varlamovs tika galā ar 39 metieniem.

Tikmēr Tampabejas "Lightning" savā laukumā nespēja svinēt trešo uzvaru pēc kārtas pret Karolīnas "Hurricanes", pagarinājumā piekāpjoties ar 2:3 (0:0, 2:2, 0:0, 0:1), tomēr sērijā līdz četrām uzvarām joprojām esot vadībā ar 2-1.

Vispirms divu minūšu un 25 sekunžu laikā "Hurricanes" izvirzījās vadībā ar 2:0, vārtus gūstot Bretam Peski un Sebastianam Aho. Tajā pašā otrajā trešdaļā mājinieki atbildēja ar Breidena Pointa un Aleksa Kilorna trāpīgiem metieniem.

Uzvarētāju pirmoreiz šajā sērijā nācās noteikt pagarinājumā, kura sestajā minūtē precīzs izrādījās Džordana Stāla metiens, panākot 3:2 uzvaru viesiem.

Visu trīs vārtu gūšanā "Hurricanes" rindās piedalījās Aho, kuram arī divas rezultatīvas piespēles. Divas rezultatīvas piespēles viesu rindās arī Teuvo Tereveinenam.

Mājiniekiem pa diviem rezultativitātes punktiem sakrāja Points (1+1) un Ņikita Kučerovs (0+2).

Uzvarētāju vārtos Petrs Mrazeks tika galā ar 35 metieniem, bet viņa kolēģis pretējos vārtos Andrejs Vasiļevskis atvairīja 24 no 27 metieniem.

Ierasti NHL regulārajā čempionātā komandas katra aizvada pa 82 mačiem, taču šajā sezonā vienības katra izspēlēja 56 dueļus.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu