FOTO ⟩ Igaunijā uz šosejas liesmās ieskauta kravas mašīna izraisa pretimbraucošajiem paniku (5)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Degoša igauņu kravas mašīna.
Degoša igauņu kravas mašīna. Foto: Ekrānuzņēmums

Satraucošajā videoklipā ir redzama kravas automašīna ar Igaunijas numura zīmēm, tās riepas ieskauj liesmas. Automašīnas vadītājs, esot kabīnē, cenšas glābt savas mantas, vēsta "Postimees".

Ceļotāju grupa "EZ-Duna" publicēja video, kurā redzams, kā deg kravas automašīnas deg kravas automašīnas labais ritenis. 

Autovadītājs mēģināja glābt savas mantas. "Nāc ārā!" - videoklipa autors viņam atkārtoti kliedz, bet šoferis turpināja vākt savas mantas. Sociālā tīkla "Facebook" lietotāji bija pārsteigti, ka klātesošie cilvēki nemēģināja dzēst automašīnas liesmas un izvilkt vadītāju. 

Video ilgst vairākas minūtes. Redzams kā uguns pārņem auto salonu. Debesīs paceļas biezi un melni dūmi. Lai tiktu noskaidrota detalizētā un sīkāka informācija par notikušo nelaimes gadījumu, tika uzrunāts nofilmētā video autors amerikānis Tods Ivlers.

Saskaņā ar valsts numura zīmi MAN kravas automašīna patiešām ir reģistrēta Igaunijā. To apstiprināja starptautisko pārvadājumu uzņēmums "Haugas OÜ", taču pagaidām nav zināms, vai automašīna pieder šim uzņēmumam.

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu