"Nedariet tā, lai dārzs kļūst par apgrūtinājumu." Rūta Dvinska stāsta par savu grezno siltumnīcu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Rūta Dvinska.
Rūta Dvinska. Foto: Rūta Dvinska/Facebook

Žurnālistes un "influenceres" Rūtas Dvinskas ģimenes dārzā agrāk stiepās garas kartupeļu vagas, taču tagad zaļajā mauriņā uzstādīta grezna siltumnīca, kura ir viņas lielākais lepnums un acuraugs, vēsta raidījums "Bez Tabu".

Rūtas siltumnīca nav tāda, kādu ierasts redzēt, jo grīdu klāj koka dēļi, savukārt stādus viņa audzē podiņos. Kad dārza sezona beidzas, rudenī žurnāliste siltumnīcu pārvērš par vietu, kur atpūsties un lasīt grāmatu, pagājušo gadu tieši šajā vietā svinējuši Jauno gadu!

Siltumnīca Rūtai ir bagātīga, vairs pat neesot vietas – ir gan tomāti, gurķi, puķu stādi, arī melones. Viņa iesaka izmēģināt audzēt kale kāpostus, tiem nevajag veltīt daudz rūpju.

"Dariet ar prieku, mīlestību! Nedariet tā, lai dārzs kļūst par apgrūtinājumu, tad es ticu, ka ne neatkarīgi no tā, cik šķībs un greizs būs burkāns, sanāks vai nesanāks redīss – būs prieks par padarīto!" tā raidījuma "Māmiņu klubs" vadītāja un "influencere" Rūta Dvinska.

Jaunā māmiņa šogad izlēma pamēģināt internetā noskatīto ideju un savām rokām izveidoja dārzā augstās dobes. Šogad saule nav lutinājusi, tikai pāris centimetru augstumā no zemes izlīduši pirmie dīgsti, tomēr ar nepacietību viņa gaida, kad varēs novākt pirmo ražu.

Padomus, kā labāk uztaisīt augsto dobi, vēl pāragri dot, jo Rūta pagaidām tikai eksperimentē. Tomēr iesaka tiem, kuriem apnicis četrrāpus rāpot pa zemi.

Dārza darbos Rūtai palīdz kuplā ģimene, sevišķi prieks esot par mazajām meitiņām, kuras pašas labprātīgi aplej gurķus un tomātus.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu