Lebrons Džeimss neplāno palīdzēt ASV izlasei Tokijas olimpiskajās spēlēs

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lebrons Džeimss
Lebrons Džeimss Foto: EPA/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) spīdeklis Lebrons Džeimss atklājis, ka vasarā neplāno piedalīties Tokijas olimpiskajās spēlēs, kur par favorīti tiek uzskatīta ASV izlase.

36 gadus vecais basketbolists karjeras laikā piedalījies trīs olimpiskajās spēlēs, bet 2016.gadā Brazīlijā viņš nespēlēja.

Vēl šī gada sākumā Džeimss dažās no intervijām ļāva noprast, ka plāno vasarā doties uz Tokiju.

Ceturtdien Džeimsa pārstāvētā Losandželosas "Lakers" piedzīvoja zaudējumu izslēgšanas spēļu pirmajā kārtā, bet pēc mača viņš norādīja, ka tuvākajos mēnešos plāno piedalīties dažādās kampaņās, lai reklamētu savu jauno filmu "Space Jam: A New Legacy".

"Domāju, ka šovasar olimpisko spēļu vietā izvēlēšos spēlēt "Tune" komandā [Džeimsa pārstāvētā vienība filmā]," pēcspēles preses konferencē atklāja basketbolists. "Tas patlaban ir mans mērķis - uzvarēt mežoņus jeb kā mēs viņus saucam "Goon" vienība."

Džeimss norādīja, ka tuvākā mēneša laikā plāno atpūsties un izdziedēt potītes savainojumu, bet pēcāk jau aktīvi iesaistīsies reklāmas kampaņās.

"Lakers" Rietumu konferencē pirmajā kārtā sērijā līdz četrām uzvarām ar 2-4 piekāpās Fīniksas "Suns".

Pēdējoreiz NBA čempione pirmajā izslēgšanas maču kārtā zaudēja 2015.gadā, šādā veidā izceļoties Sanantonio "Spurs".

Džeimss, kurš iepriekšējā vasarā izcīnīja ceturto NBA čempionu titulu, 14 iepriekšējās izslēgšanas spēļu reizēs vēl nekad nebija zaudējis pirmajā kārtā.

NBA pamatturnīrā komandas šosezon aizvadīja 72 spēles, kas ir par desmit mazāk, nekā ierasts.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu