Vai populārā Krievijas TV dīva Ksenija Borodina šķiras no vīra? (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Beidzamā laikā čaklākie Krievijas TV zvaigznes Ksenijas Borodinas un Krievijā dzīvojošā Dagestānas uzņēmēja Kurbana Omarova sociālo tīklu sekotāji secinājuši, ka pāra kopdzīvē iestājusies krīze. Ja iepriekš pāris daudz laika pavadīja kopā, dodoties ceļojumos, apmeklējot saviesīgus burziņus, kā arī rosoties savā ģimenes ligzdiņā, ko arī publiski atspoguļoja, tad pēdējos mēnešus šādus kopdzīves mirkļus vairs nevar novērot.

Ksenija Borodina savā "Instagram" profilā lielākoties ievieto vēstījumus, kuros redzama, atpūšoties kopā ar meitām, ikdienas sadzīvē, kā arī profesionālajā darbībā, bet nav vairs vērojama dzīvesbiedra Kurbana Omarova klātbūtne. Tāpat arī acīkāgie "Instagram" pētnieki jau pamanījuši, ka Borodina arvien vairāk sākusi runāt par šķiršanos.

Šā gada 3. jūlijā Borodinai un Omarovam ir sestā kāzu gadadiena. Vēl pavisam nesen likās, ka nekas netraucēs šim laimīgajam pārim atzīmēt laulību gadadienu. Taču Krievijas interneta medijs "StarHit" vēsta, ka beidzamo dienu laikā arvien vairāk izskan runas, ka pāra attiecības ir sašķobījušās un viņu ceļi šķiras.

Pirmo reizi par pāra šķiršanos runas izskanēja šā gada aprīļa beigās, kad pāris devās atpūtas braucienā uz Dubaiju. Ksenija atpūtās un baudīja saules peldes ar abām meitām, bet vīrs Kurbans ar dēlu no pirmās laulības, bija devies uz citu viesnīcu.

Pagaidām gan pāris nav publiski apstiprinājis šķiršanās faktu. Taču abi ne tikai vairs nav redzami kopā sociālajos tīklos, bet arī saviesīgos burziņos. Piemēram, Ksenija uz vienu no Krievijas šovzbiznesa nesen notikušajiem pasākumiem, ieradās kopā ar meitām, tādējādi vēl vairāk radot sabiedrībā runas par laulības beigām.

5. jūnijā gan Ksenija pēkšņi pārtrauca klusēšanu un savā "Instagram" ievietoja noslēpumainu vēstījumu, kurā pauda: "Rakstu un izdzēšu... Pagaidām nezinu, ko jums teikt. Dodiet man laiku."

Taču ne visi Krievijas TV zvaigznes sekotāji ir līdzjūtīgi šajā situācijā. Ir arī izskanējuši komentāri, ka šī šķiršanās ir safabricēta, jo pāris, kas nenoliedzami var lepoties ar lieliem reitingiem sociālajos tīklos, nespēj savākt nepieciešamos sponsorus un tādējādi ir izplānojuši šo gājienu ar šķiršanos kā lielisku reklāmas triku. Tiesa gan, Ksenija jau paudusi savas dusmas par šādiem spriedumiem.

Tāpat arī pāra laulības iziršanai nav noticējusi šovu zvaigzne Tatjana Afrikantova. Viņa pat nākusi klajā ar paziņojumu, ka Ksenija Borodina ir bērniņa gaidībās. Apstiprinājuma gan pagaidām šādām runām nav.

Krievijas interneta medijs "StarHit" arī zina teikt, ka Ksenijas Borodinas dzīvesbiedrs Kurbans Omarovs jau iepriekš bijis neuzticīgs.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu