Trešdienas horoskops: 9. jūnijs

Sadarbībā ar „AstroStars”
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: David Clode/Unsplash

Horoskops trešdienai, 9. jūnijam.

AUNS

Rīkojies pārliecinoši un mērķtiecīgi, sasniegsi lieliskus rezultātus. Ja nepieciešams, uzņemies papildus pienākumus. Var rasties labas iespējas nopelnīt. Un tērēt arī gribēsies.

VĒRSIS

Pretendē uz augstāku amatu vai paplašini darbības lauku, tas ļaus labāk nopelnīt. Tāpat arī ienākumus pavairot vari ar privātā biznesa attīstīšanu vai papildus darbiem.

DVĪŅI

Ieklausies intuīcijā un iekšējā balsī, tās palīdzēs orientēties situācijās un cilvēku nodomos. Uztversi citu noskaņojumu un labprāt palīdzēsi, bet atceries, ka arī sevi jāmīl.

VĒZIS

Kāds gribēs pastāstīt par saviem sirdsēstiem, kāds par attiecībām, kāds pačukstēt par lielo dzīves vinnestu vai gaidāmo ģimenes pieaugumu. Raugies, lai tev darbi neapstājas...

LAUVA

Enerģiska diena. Labas idejas var piespēlēt draugi vai seni darījumu partneri. Ieklausies – ja arī liekas, ka pats visu zini labāk. Vakarā jāpalīdz ģimenes locekļiem.

JAUNAVA

Dažādi plāni saistībā ar finansēm. Rīkojies enerģiski un meklē sadarbības partnerus vai arī sponsorus savām idejām. Aktīva darbošanās vainagosies ar panākumiem.

SVARI

Profesionālajā jomā parādīsi sevi kā lielisku speciālistu. Kādam var pavērties jaunas iespējas un karjera. To, kas notiek privātajā dzīvē, neapspried ar citiem.

SKORPIONS

Jaunas pieredzes diena. Labs laiks mācībām, informācijas apmaiņai un sadarbībai ar pieredzes bagātākiem kolēģiem. Vakarā sirds ilgosies pēc mīļuma un romantiskiem piedzīvojumiem.

STRĒLNIEKS

Ja pietrūkst kādu zināšanu vai profesionālo iemaņu, ķeries pie mācībām un bruņojies ar pacietību. Jaunā informācija dosies rokās pamazām, bet būs ļoti noderīga.

MEŽĀZIS

Turies tālāk no kašķīgiem un nīgriem ļautiņiem, lai viņu negatīvisms nepielīp arī tev. Pienākumi mājās un ģimenē, uzklausi un atbalsti savējo idejas.

ŪDENSVĪRS

Tavas darba spējas ir izcilas, taču raugies, lai kāds tās neizmanto savtīgos nolūkos. Kādam var gribēties deleģēt pienākumus tev un pašam mazliet paslinkot. Neļaujies!

ZIVIS

Rīkojies apdomīgi ar finansēm. Rūpīgi aprēķini ienākumus un izdevumus, un pēc darba iepērkoties, nevajag pārcensties ar saimniecības preču iegādi.

Seko mums arī Instagram un TikTok – uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu