Sestdienas horoskops: 12. jūnijs

Sadarbībā ar „AstroStars”
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Kaķis.
Kaķis. Foto: Zane Bitere/LETA

Horoskops sestdienai, 12. jūnijam.

AUNS

Vislabāk jutīsies mājās kopā ar saviem mīļajiem, būs par ko parunāt. Kopā saimniekojiet un pēc tam kopā atpūtieties. Jauka izklaide varētu būt pikniks vai dārza svētki, ievērojot spēkā esošos ierobežojumus.

VĒRSIS

Daudz prieka gūsi no savējo lokā pavadītā laika. Vari sarīkot ģimenes talku un pēc tam mājas viesības – atceroties pulcēšanās ierobežojumu nosacījumus.

DVĪŅI

Šodien gribās izkustēties kaut kur ārpus mājas un mazliet patērēt naudu. Iepērkoties tomēr esi apdomīgs. Vai tas skaistais nieciņš šobrīd tiešām ir vajadzīgs?

VĒZIS

Vari sākt kādus pārkārtojumus mājās un iegādāties glītus interjera priekšmetus. Tomēr ar naudu rīkojies apdomīgi, jo pastāv pēkšņu tēriņu risks.

LAUVA

Gādā par saskaņu ģimenē, pievērsies bērnu vajadzībām un sazinies ar mīļajiem radiņiem. Attiecībās ar mīļoto svarīga stabilitāte un stiprā pleca sajūta līdzās.

JAUNAVA

Šodien novērtēsi senas draudzības cenu, jo atbalsts un padoms var izrādīties īsti reizē. Tāpat arī neliedz savu palīdzību, ja tev to kāds lūdz. Dots devējam atdodas.

SVARI

Mājas dzīvē gādā par mieru un saticību, un it īpaši respektē bērnu domas un ieceres. Pozitīvas domas un interesantas idejas, sazinoties ar tuviem draugiem.

SKORPIONS

Vari ieplānot svarīgus saimnieciskos darbus – ģenerāltīrīšanu, kaut ko saremontēt un sakopt. Ielūdz talkā, kā atļauts – vēl vienu mājsaimniecību - un pēc tam sarīko saviesīgu pasākumu.

STRĒLNIEKS

Attiecības izvirzīsies pirmajā plānā. Būs dažādas pārdomas un vēlme kaut ko mainīt. Nerīkojies sasteigti un emociju ietekmē. Ja kaut kas nav pa prātam, izrunājies ar savu otro pusīti no sirds.

MEŽĀZIS

Svarīga attiecību tēma - iespējami piedzīvojumi un jaunas vēsmas. Dzīve var uzdāvāt brīžus, kas ilgi paliek atmiņā. Brīvajiem ļaudīm iespējamas simpātijas no pirmā acu skata.

ŪDENSVĪRS

Raibi piedzīvojumi dzīvi var sagriezt virpulī. Neļaujies mirkļa emocijām un neiesaisties dēkainos piedzīvojumos. Vēlāk var palikt mieles. Apdomā, ko sirdslietās patiešām vēlies.

ZIVIS

Privātajā dzīvē gaidāmi pozitīvi, pacilājoši un iedvesmojoši brīži. Pavadi šo dienu kopā ar mīļoto. Ja dodies iepirkties, esi apdomīgs, jo iespējami pēkšņi izdevumi.

Seko mums arī Instagram un TikTok – uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu