Šova "Vecpuisis" līgava seksīgā tērpā iziet sabiedrībā ar reperi Timati (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Krievijas TV šova "Vecpuisis", kur vecpuiša lomā iejutās populārais reperis Timati jeb īstajā vārdā Timurs Ildarovičs Junusovs un viņa izvēlētā līgava, modele Jekaterina Safarova apmeklējuši Krievijas mūzikas balvas "Muz-TV" pasniegšanas ceremoniju. Tāpat šova uzvarētāja paziņojusi, ka viņas un Timati starpā arī pēc šova izveidojušās romantiskas attiecības.

Par to, kā nokļuvusi TV šovā, Jekaterina Safarova ievietojusi ierakstu savā "Instagram" profilā: "Šis stāsts sākās daudz agrāk nekā es uzzināju par TV šova "Vecpuisis" eksistenci. Bija vasaras noslēgums, kad kopā ar savu māsu un viņas dēlu devos atpūtas braucienā. Brauciena laikā māsai izstāstīju, ka vēlos savā dzīvē pārmaiņas. Es vēlējos piedzīvot kaut ko jaunu, interesantas iepazīšanās, emocijas un piedzīvojumus...

Nedēļu pēc ceļojuma, kad bijām jau atgriezušās mājās, māsa piezvanīja un pavaicāja, kā man patīk Timati? Sākotnēji nesapratu jautājuma nozīmi un smejoties atbildēju, ka dzied labi un ir simpātisks.

Kad māsa man izskaidroja situāciju, es aizdomājos, kāpēc gan ne? Mēs taču nepārtraukti mācāmies no apkārtējiem. Es biju pārliecināta, ka iepazīšanās ar Timuru, būs laba pieredze. Kā tad mēs citādi iepazītos, jo dzīvojam dažādās valsīs...

Pirmo reizi, ieraugot Timuru, es nespēju noticēt, ka tā viss izvērtīsies.

Esmu pateicīga Timuram par emocijām un pieredzi, ko varēju iegūt līdzās viņam, par to, ka viņš atklāja man sevi, īstu un patiesu un ka varēju kā sieviete justies laimīga. Tu esi neparasts, īpašs, harizmātisks un neraugoties uz tavu stingrību un brutalitāti, esi ļoti jūtīgs. Paldies projektam "Vecpuisis", ka esi manā dzīvē."

Spānijā dzīvojošā modele Jekaterina Safarova un Krievijā populārais reperis Timati jau vairākkārt redzēti kopā pēc TV šova noslēguma.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu