VIDEO ⟩ Briedis met izaicinājumu uzreiz abiem skandalozajiem Polu brāļiem (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Mairis Briedis.
Mairis Briedis. Foto: Ieva Leiniša/LETA

Latvijas labākais bokseris Mairis Briedis savos sociālajos tīklos atkal metis izaicinājumu skandalozajam "jūtūberim" Džeikam Polam, uz cīņu aicinot arī viņa brāli Loganu.

Briedis jau iepriekš vairākkārt Džeiku Polu ir aicinājis uz cīņu. Tāpat arī latviešu boksera promoteris Kelle Zauerlands "jūtūberim" piedāvāja pat Briedim piederošo čempiona jostu. Tiesa, zaudējuma gadījumā Polam būtu jāpārstāj nodarboties ar boksu profesionāli.

Nesen tika izziņots, ka Pols ringā tiksies ar UFC leģendu Taironu Vudliju. Tomēr Briedis, acīmredzot, vēl nav atmetis domu par cīņu ar skandalozo "jūtūberi".

"Hei, mazais puika! Ja tev ir bail cīnīties vienatnē, ņem līdzi savu brāli un es cīnīšos ar jums abiem. Beidz boksēt ar citu sporta veidu atlētiem. Boksē ar bokseriem," savos sociālajos tīklos uzsvēra Briedis.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mairis Briedis (@mairisbriedis)

Tāpat latviešu bokserim arī mugurā bija krekls, uz kura ir redzams viņš un Džeiks Pols, kā arī uzraksts: "Nākamā cīņa (Next Fight)".

Brieža pieminētais Džeika brālis Logans pagājušajā nedēļas nogalē aizvadīja paraugdemonstrējuma cīņu pret leģendāro bokseri Floidu Meivezeru. Šis duelis gan noslēdzās bez rezultāta, jo, lai arī nokauts bija iespējams, tas nenotika un šai cīņai nebija nozīmēti tiesneši, kas paziņotu oficiālu uzvarētāju. 

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu