Megana un Harijs par otrā bērna vārdu nekonsultējās ar karalieni, norāda britu karaļnama avots (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Shaun Jeffers/Shutterstock

Saseksas hercogiene Megana un princis Harijs pirms meitas Lilibetas piedzimšanas nekonsultējās ar karalieni Elizabeti II, raidsabiedrībai BBC pavēstīja kāds karaliskajam namam pietuvināts avots.

Avots apstrīdēja informāciju par to, ka Harijs un Megana pirms otrā bērna dzimšanas runāja ar karalieni Elizabeti II par bērna vārda izvēli.

Turpretī Saseksas hercoga un hercogienes pārstāvis uzstāja, ka viņi nebūtu meitu nosaukuši par Lilibetu, ja karaliene to nebūtu atbalstījusi.

Saseksas hercogiene Megana un princis Harijs apgalvo, ka karaliene bija pirmais ģimenes loceklis, ar kuru tika pārrunāts šis jautājums.

Pārstāvis sacīja: "Hercogs pirms paziņojuma aprunājās ar savu ģimeni – patiesībā viņa vecmāmiņa bija pirmais ģimenes loceklis, kuram viņš piezvanīja."

"Šīs sarunas laikā viņš dalījās ar pārdomām meitu nosaukt par Lilibetu. Ja karaliene nebūtu atbalstījusi, viņi nebūtu izmantojuši šo vārdu," pieminēja pārstāvis.

Lilibeta ir karalienes Elizabetes II iesauka ģimenes lokā jau kopš bērnības.

Jau ziņots iepriekš, ka 6. jūnijā princis Harijs un Megana Mārkla svētdien paziņojuši, ka pasaulē nācis viņu otrais bērns - meita Lilibeta "Lilija" Diāna Mountbatena-Vinsdora.

Meita Lilibeta pasaulē nākusi piektdienas, 4. jūnija rītā Santabarbaras slimnīcā, Kalifornijā.

Paziņojumā rakstīts, ka Meganai un meitiņai ar veselību viss ir kārtībā. Meitenes vārds dots par godu Karalienei Elizabetei, bet vārds "Diāna" dots par godu princesei Diānai.

Jaundzimusī meitene ir Elizabetes 11. mazmazbērns.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu