Mārtiņš Egliens samulsina ar savu vienkāršo laimīgu attiecību formulu (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Raidījumā "Pasaki to skaļi" aktieris Mārtiņš Egliens atklāja savu zelta padomu laimīgām attiecībām, jo ar sievu, aktrisi Ditu Lūriņu, viņš ir precējies jau 18 gadus, bet ar mīļoto pirms oficiālās attiecību iegrāmatošanas kopā pavadīja vēl piecus.

Dziedošais aktieris Mārtiņš Egliens atklājis savu personīgo laimes formulu, kas ir gaužām vienkārša: "Vajag atrast ļoti foršu cilvēku, kuru tu mīli, apprecēties, dzīvot kopā un to izbaudīt." 

"Elementāri," viņa padomu smejoties komentēja otra raidījuma "Pasaki to skaļi" viešņa, dziedātāja Ieva Sutugova.

Uz raidījuma vadītāja Laura Reinika jautājumu, vai ir gadījies tā, ka paskaties uz mīļoto cilvēku, un viņu vairs nepazīsti, aktieris atbildēja šādi: "Protams! Kā gan citādāk? Kā tu vari nemainīties divdesmitciktur gadus? Mēs instinktīvi jūtam, kad vienam ar otru nevajag runāt, kā arī to, kad pag, pag, kas tad te ar tevi ir noticis? Nav tādas universālas metodes – ir jājūt, kad nerunāt vai izrunāt."

Kā zināms, pāris iepazinās studiju gados. Sākumā Dita daudz nelikās ne zinis par Mārtiņa flirtu, taču beigās pakļāvās tam. Abi ir precējušies kopš 2002. gada, un pāra laulībā dzimuši divi bērni. Vairāk uzzini video!

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu