Video ⟩ Ievas Sutugovas izgāšanās uz skatuves uzjautrina kolēģus

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Sintija Zandersone / LETA

Ieva Sutugova vienmēr sirdī ir bijusi dziedātāja, un no sešpadsmit gadiem tā kļuva arī par viņas profesiju. Dziedātāja, viesojoties kanāla 360TV šovā “Pasaki to skaļi”, atklāj kādu pavisam amizantu notikumu uz skatuves, kas uzjautrinājis arī viņas kolēģus.

Dziedot franču valodā, viņai izkritis no galvas vārds vienā no dziesmām, un, ilgi nevilcinoties, izdomāja savu, jo šovam taču jāturpinās, lai vai kas.

Sirsnīgi smejoties, Sutugova atklāja savu izdomāto franču valodas vārdu – lašvān. “Ak, dievs, kāds kauns! Tas stāsts ir tāds. Es dziedu vienu ļoti, ļoti populāru dziesmu franču valodā, un man tie franču vārdi bišķiņ saskrēja tādā ritenī… Es vienkārši intuitīvi uz dzirdi turpināju, lai tas, ko es dziedu, pēc zilbēm ieiet tajās vietiņās,” smejas dziedātāja.

“Mani draugi, īpaši dziedātāja Aija Vītoliņa, kura ļoti labi māk franču valodu, to joprojām labi atceras,” saka Ieva. Savukārt otrs raidījuma viesis, dziedošais aktieris Mārtiņš Egliens, komentēja, ka vārds izklausās pilnībā reāls, un viņš, skatoties gara acīm, redz, kā tie lašvāni (viņaprāt, īpaši gulbji) peld Parīzes dīķos.

Vairāk uzzini video!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu