"Viņš man pieskrēja klāt un sagrāba. Sāku kliegt." Ragaciemā sievietei uzbrūk kaimiņš

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Photographee.eu/Shutterstock

Ragaciemā kādas dzīvokļu mājās iemītniece iekļuvusi incidentā, kurā viņai uzbrucis kaimiņš, tomēr kā izrādās vīrietis mierā nav licis arī citus, vēsta raidījums "Bez Tabu".

Sieviete stāsta, ka devusies uz pasta kastīti, kad pamanījusi, ka viņai tuvojas kaimiņš. 

"Sāku iet ātrāk, lai paspētu ieiet mājās. Viņš man pieskrēja klāt un sagrāba. Sāku kliegt. Kaimiņi bļāva, lai apstājas un neskrien pakaļ. Taču viņš kā apsēsts man turpināja skriet pakaļ," norāda Sabīne.

Vīrietis Ragaciema iedzīvotājus neliekot mierā jau ilgāku laiku, īpaši sievietes un bērnus. Tomēr viņš nav tik agresīvs, ja apkārt ir kāds vīrietis.

Vīrieti bieži apmeklē likuma sargi un mediķi.

Ragaciema iedzīvotājs, kuru vietējie zina kā Andreju, "Bez Tabu" ierašanās brīdī atrodas ārstniecības iestādē. Kaimiņi raizējas, ka ar to gan nebūs līdzēts un dzīvošana līdzās aptuveni 50 gadus vecajam vīrietim būšot kā bumba ar laika degli.

Vīrietim ir arī radinieki. Viņa māsīca stāsta, ka Andrejs labprātīgi negrasoties pamest esošo mitekli. Pansionātā vai ārstniecības iestādē viņam būšot garlaicīgi. Ragaciemā esot interesantāk. Viņa atklāj, ka vīrietim ir šizofrēnija.

Iedzīvotāji norāda, ka esot savākti paraksti, lai iesniegtu tos vietējā pašvaldībā.

Engures novada pašvaldības policijas priekšnieks atzīst, ka situācija Ragaciemā esot zināma, taču ar to jau darbojoties kolēģi no Valsts policijas. Vēlāk "Bez Tabu" uzzina, ka likumsargi administratīvo procesu par nesen notikušo incidentu nemaz neuzsākšot, jo neesot gana nopietns iemesls un pierādījumu, proti, Andrejs gluži vienkārši vēlējies apskaut Sabīni.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu