Latvijā startē nebijis projekts "Sveicu.es" - iespēja nosūtīt video apsveikumu no slavenības (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Publicitātes foto.

"Draugiem Group" jaunākais projekts "Sveicu.es" piedāvā nebijušu iespēju nosūtīt video apsveikumu no slavenības, kam vien vēlies. Jau šobrīd ir iespēja pasūtīt sveicienu no iemīļotiem mūziķiem – Normunda Pauniņa, Jenny May, Ata Zviedra, Lienes Šomases, Katrīnas Dimantas, Alises Haijimas, Linitas Mediņas, ar saviem trikiem gatavs pārsteigt ir iluzionists Robijs Trankalis, sveicēju vidū ir arī aktieri Jānis Jarāns un Vita Baļčunaite, kā arī TV un radio personības – Egons Reiters un Roberts Lejasmeijers.

Ko slavenības dara sveicienā? Dzied romantisku pantiņu, demonstrē maģiju, nāk un iemidzina vai gluži pretēji - vienkārši spridzina.

Projekta vadītājs un idejas autors Olafs Kublinskis stāsta, ka projekts tapis, jo sabiedrībā zināmi cilvēki patiesi spēj iedvesmot, iepriecināt, ja uzrunā kādu personīgi, taču bieži vien šķiet neaizsniedzami. Tāpēc ir radīta vieta, kur visiem satikties.

Uzrunātās slavenības atzīst, ka šāds serviss ir jau sen bijis vajadzīgs, jo arī līdz šim daudzi ir izrādījuši vēlmi saņemt video sveicienu kā pārsteigumu kādam.

"Man ļoti iepatikās šī iniciatīva – pārsteigt kādu ar negaidītu apsveikumu. Pats visu savu radošo mūžu ar to esmu nodarbojies – sagādāt citiem prieku," aicinot pasūtīt savu īpašo video, savās sajūtās dalās viens no projekta dalībniekiem Jānis Jarāns.

Pasūtīt sveicienu var ikviens, izvēloties slavenību, aizpildot anketu ar norādēm par video saturu. Sveicēju saraksts tiks regulāri papildināts, un "Sveicu.es" komanda aicina pievienoties arī citas personības, kuras vēlas sagādāt priecīgus brīžus citiem svētkos.

Foto: "Sveicu.es" slavenības

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu