"Superbingo" vadītāju pulkam tagad pievienojusies arī kāda pašmāju influencere (5)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
"Superbingo" jaunā komanda - Ligita Mieze, Armands Simsons un Krista Zvirgzdiņa
"Superbingo" jaunā komanda - Ligita Mieze, Armands Simsons un Krista Zvirgzdiņa Foto: publicitātes

Jau šosvētdien, 13. jūnijā, TV3 raidījuma "Superbingo" ekrānos būs redzama jaunā raidījuma vadītāja Krista Zvirgzdiņa kopā ar jau esošajiem vadītājiem Armandu Simsonu un Ligitu Miezi.

Jaunā vadītāja Krista Zvirgzdiņa (27) raidījumam "Superbingo" pievienosies jau šo svētdien, 13. jūnijā, savukārt vadītāja Nora Legzdiņa no skatītājiem atvadījās jau 6. jūnijā.

Par vadītāju maiņu plašāk stāsta raidījuma producente Kristīne Balāvina: "Mēs esam ļoti pateicīgi vadītājai Norai Legzdiņai par ilgstošo un profesionālo sadarbību, svētdienas rītos sveicinot TV3 skatītājus! Tā ir bijusi lieliska sadarbība vairāk nekā triju gadu garumā. Taču no TV pasaules Nora nepazudīs, jo viņa jau vairāk nekā gadu strādā citā TV projektā kā redaktore un režisore, kā arī paralēli veido arī mūzikas klipus un iesaistās citos video producēšanas projektos. Ņemot vērā lielo darba noslodzi otrpus TV ekrānam, Nora pieņēma lēmumu turpināt attīstīties tieši šajā virzienā!"

Jaunā šova vadītāja Krista Zvirgzdiņa ir influencere, vizāžiste un vizuālā tēla stiliste.

Krista kā dalībniece ir piedalījusies vairākos TV projektos, piemēram, "Latvijas Zelta Talanti" un "Dziedošās ģimenes". Tāpat viņa ir iepazinusi televīzijas šovu aizkulises kā grima māksliniece šovā "Ievas jaunās pārvērtības" un "Stilistu kaujas". Krista ir veidojusi grimu un matu sakārtojumus vairāku Latvijā pazīstamu mūziķu videoklipos, sadarbojusies ar Latvijas labākajiem fotogrāfiem. 

"Saņemot piedāvājumu izmēģināt savus spēkus "Superbingo" provēs, ilgi nedomājot, piekritu! Ja dzīve sniedz man iespēju un apkārtējie apstākļi ir vēlīgi - grēks to neizmantot. Manuprāt, šī būs brīnišķīga pieredze un tās paplašinājums!" par jauno izaicinājumu saka Krista.

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu