VIDEO ⟩ Purvciemā aizdegas auto, cietusi arī blakus stāvošā mašīna

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: wideweb/Shutterstock

Netālu no autostāvvietas Pļavniekos, Rīgā, ceturtdienas rītā aizdegās apvidus auto "Mitsubishi". Tā liesmot sākusi no iekšpuses un uguns esot pārmetusies uz blakus esošo auto. Lai arī ugunsdzesēji reaģēja nekavējties, automāšīna tika izplostīta pilnībā, vēsta TV3 raidījums "Degpunktā".

10. jūnija agrā rīta stundā pie Rembates ielā 8 sabraucis kupls skaits ugunsdzēsēju un policistu, jo netālu no stāvlaukuma, ar atklātu liesmu dega "Mitsubushi" apvidus auto.

Spriežot pēc aculiecinieku nofilmētajiem kadriem, ugunsgrēks sācies no blakus sēdētāja vietas un izplatījies pa visu auto, vēlāk skarot arī blakus novietoto "Mercedes" automašīnu.

Glābēji ar liesmām tika galā ātri. Vai notikušais ir īssavienojuma sekas, vai arī Rembates ielā ir pastrādāts noziegums un auto nosvilināts tīšuprāt, to skaidros likumsargi.

"Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes Ķengaraga iecirknis saņēma izsaukumu uz minēto adresi, kur dega divas automašīnas – 2002. gada izlaiduma "Mercedes" markas automašīna un 2009. gada "Mitsubishi" markas automašīna. Abu automašīnu degšanas iemesli tiek skaidroti. Saistībā ar notikušo ir uzsākts kriminālprocess," skaidro Valsts policijā.

TV3 raidījums "Degpunktā" sižets

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu