Kašers ar līgavaini neilgi pirms kāzām apspriež neuzticību attiecībās

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Instagram / kasher_bb

"STV Pirmā!" realitātes šova "Slavenības. Bez filtra" jaunākajā sērijā multimākslinieks Kašers kopā ar mīļoto vīrieti Jāni Miņinu konsultējušies ar garīgo skolotāju Uģi Kuģi, lai pārrunātu ģimenes veidošanas pamatprincipus un vērtības.

Jāņa veidotajā sarakstā ir atrodamas deviņas frāzes jeb būtiskākie attiecību stūrakmeņi - sapratne, rūpes, mīlestība, pieņemšana, cieņa, atklātība, atbalsts, uzticība, skats vienā virzienā. Savukārt Kašera sarakstā ir vienpadsmit punkti - uzticība, cieņa, respekts, iejūtība, atbalsts, ieklausīšanās vienam otrā, vienots mērķis, bet katram savs, izpildījums, atklātība, vienkāršība un pašaizliedzīgums.

“Manas rūpes par mums ir citādākas nekā viņa. Es esmu tas, kurš vairāk domā par mūsu ģimenes labklājību, lai būtu komforts, lai mēs varētu labi dzīvot, lai būtu iespējas izplesties. Jāņa trumpis atkal ir tas, ka viņš spēj visas šīs mazās lietiņas,” stāsta Kaspars Blūms-Blūmanis.

Viņš turpina: “Mēs īstenībā ar Jāni ļoti daudz runājam par mums, mūsu attiecībām, par ģimeni, par vērtībām, par to, kā mums patiktu audzināt bērnus. Man liekas, ka mēs esam izrunājuši visus iespējamos jautājumus. Īstenībā mēs to izdarījām jau attiecību sākumā."

Abi apsprieduši arī krāpšanu, esot attiecībās. “Vienmēr ir arī jautājums – kāpēc tevi krāpj? Bieži vien visiem galvas pagriežas uz to krāpēju, bet īstenībā vajag paskatīties arī uz to cilvēku, kurš tika krāpts,” uzskata Kašers, piemetinot, ka vīrieši uzticas viens otram un nekad “nelien” dzīvesbiedra telefonā.

Vairāk par Kašera un Jāņa ģimenes modeli uzzini video!

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu