Pirmdienas horoskops: 14. jūnijs

Sadarbībā ar „AstroStars”
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Max Baskakov/Unsplash

Horoskops pirmdienai, 14. jūnijam.

AUNS

Ja ko jaunu uzzini, neizplati tālāk, jo var gadīties, ka informācija pie tevis nonākusi sagrozītā veidā. Svarīgās lietās visu pārbaudi. Darbu daudz, bet ik pa laikam domāsi par sirdslietām.

VĒRSIS

Svarīga ārzemju tēma. Kādam veidosies ienesīga sadarbība, kādam piedzīvojumi sirdslietās, kādam vienkārši saziņa ar tuviniekiem. Vakarā pirms miega vēlamas sportiskas aktivitātes.

DVĪŅI

Nepaļaujies uz solījumiem, lai cik tie vilinoši, jo ne viss ir zelts, kas spoži spīd. Jaunas iespējas darbā vai biznesā mēri ar kritisku skatu. Bet kopumā – pozitīva diena.

VĒZIS

Tev patīk stabilitāte un ierasta vide. Taču šodien jāizkāpj no komforta zonas, lai vienotos par jaunu sadarbību. Pēc darba iepērkoties, uzmanies no nevajadzīgiem tēriņiem.

LAUVA

Lauvu šodien aiz ūsām neraustīt. Staigāsi sarauktu pieri un pie sevis bubināsi, ka viss ir slikti. Bet tās tikai tādas emocijas. Lieliska diena ideju ģenerēšanai.

JAUNAVA

Uzcītība un krietns darbs tiks novērtēts. Tu vari ielikt labus pamatus karjerai un izaugsmei. Tūdaļ visaugstākā priekšnieka krēsls varbūt netiks, bet nākotnē viss iespējams.

SVARI

Kritiskas piezīmes kolēģiem izsaki rāmi un toleranti. Var gadīties, ka tavus aizrādījumus kāds uzņem visnotaļ kareivīgi. Izmantojot tehnoloģiskās ierīces, ievēro instrukcijas.

SKORPIONS

Profesionālajā jomā iespējamas pārmaiņas, kas tev nebūs pa prātam. Ja vari ko ietekmēt – saki savu vārdu, ja ne – tad strīdēties vai pārdzīvot nav vērts. Iespējams, vēlāk būsi ieguvējs.

STRĒLNIEKS

Visu zinu, visu protu un vēl citus pamācīšu! Šāda darba pieeja var atspēlēties un pieļautām kļūdām. Labāk paskati tiešsaistes kursu piedāvājumu, var atrasties kas noderīgs.

MEŽĀZIS

Darbā – palēnām, pamazām... Bet, ja kārtojamas darīšanas ar valsts vai pašvaldību iestādēm, tās labāk atlikt uz vēlāku laiku. Šodien svarīgi pievērsties privātajai dzīvei.

ŪDENSVĪRS

Jaunās nedēļas sākumā tā pagrūti iešūpoties. Piemeties mazais slinkumiņš, bet darbi krājas. Vari kaut ko atstāt uz rītdienu, bet tāpat būs jāizdara.

ZIVIS

Tava intuīcija atkal darbosies augstā līmenī. Ja arī racionālais prāts saka ko citu, uzticies tām pirmajām domām un sajūtām. Lieliski novērtēsi situācijas un cilvēkus.

Seko mums arī Instagram un TikTok – uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu