Babītes novadā šoferis ar diviem suņiem automašīnā iebrauc ezerā; abi mīluļi gājuši bojā (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta

Babītes novadā, netālu no Bļodnieku ciema, ceturtdien notikusi autoavārija, kurā šoferis nezināmu iemeslu dēļ iestūrējis kādā ūdenstilpnē. Autovadītājam izdevies izkļūt ārā no grimstošā auto, taču abiem spēkratā esošajiem suņiem neizdevās izglābties un viņi gājuši bojā, ziņo TV3 raidījumā "Degpunktā". 

Pēc "Degpunktā" rīcībā neoficiālās informācijas, vīrietis, būdams pamatīgā alkohola reibumā, ar automašīnu devies uz vietējo ezeru, līdzi paņemot divus mājas mīluļus - suņus. Vēl nenoskaidrotos apstākļos mašīna ar vadītāju un suņiem iekšā ir ieripojusi iekšā ezerā.

Autovadītājam ir izdevies izkļūt ārā no grimstošās automašīnas un izpeldēt krastā. Abi suņi gan bezpalīdzīgā stāvoklī noslīka, ziņo raidījums.

Nav zināms, vai vīrietis mēģinājis glābt abus četrkājaiņus. 

"Likumsargiem ierodoties notikuma vietā tika noskaidrots, ka automašīnas vadītājs netika galā ar transportlīdzekļa vadību un nobrauca no ceļa braucamās daļas, iebraucot ūdenī. Automašīnas vadītājs ir sveiks un vesels, bet diemžēl neizdevās glābt divus suņus. Policija ir uzsākusi resorisko pārbaudi, kā arī tiks vērtēta vadītāja atbildība," ziņo Valsts policija.

Raidījums norāda, ka nogrimušā auto izvilkšana gulstās uz īpašnieka pleciem, jo šajā situācijā automašīna nerada apdraudējumu videi, tāpēc glābēji šajos darbos nepiedalās. Šāda izvilkšanas operācija varētu izmaksāt vairākus simtus eiro, min raidījums.

Vairāk par notikušo skaties "Degpunktā" sižetā!

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu