Otrdienas horoskops: 15. jūnijs

Sadarbībā ar „AstroStars”
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Unsplash

Horoskops otrdienai, 15. jūnijam.

AUNS

Jaunas idejas. Vari apspriesties ar kolēģiem, rakstīt konceptu, izvērtēt budžeta pozīcijas un meklēt domubiedrus. Taču aktīvai darbībai vēl nav īstais laiks.

VĒRSIS

Galvā rosīsies neskaitāmas domas un idejas. Varbūt prātosi, kā likt lietā modernās tehnoloģijas, lai uzlabotu darbu. Bet, ja kaut kas nebūs pa prātam, raisīsies domas par privātā biznesa sākšanu.

DVĪŅI

Darbā šādas tādas neskaidrības. Varbūt kāds kolēģis nav līdz galam paveicis savus pienākumus un kļūdas labot jāuzņemas tev. Ātri tiksi skaidrībā un novadīsi procesu līdz pozitīvam rezultātam.

VĒZIS

Ik pa brīdim prātā nāks domas par finansēm. Visu laiku strādā, strādā, bet vai ir kāds jūtams labums? Varbūt jārunā par algas pielikumu, bet varbūt jāsāk pašam savs bizness.

LAUVA

Emocijām pārbagāta diena. Darbā vai biznesā var nākties risināt sarežģītus jautājumus un tikt galā ar neprognozējamām situācijām. Ar idejām un atbalstu var palīdzēt draugi.

JAUNAVA

Vajag jaunas domas un idejas. Ja saproti, ka pietrūkst zināšanu vai iemaņu, tad piesakies kursos, noklausies tiešsaistes semināru, vai pats meklē informāciju tīmeklī.

SVARI

Labāk pietaupīt nevis tērēt, kontrolē savu budžetu. Ja kaut kas nepatīk, varbūt ir jālūkojas pēc cita darba vai jāpadomā, kādu aktuālu biznesa virzienu tu varētu attīstīt.

SKORPIONS

Tāda brīnumu pilna diena. Var būt pēkšņa vilšanās sadarbības partneros, kas izstrādājuši ko tādu, ko domādams neizdomāsi. Toties privātajā dzīvē daudz krāsu un romantisku brīžu.

STRĒLNIEKS

Šodien darbā strauji un negaidīti var mainīties situācijas. Kaut ko ietekmēt būs grūti, tāpēc labāk piemēroties. Un lūkoties pēc labākām peļņas iespējām.

MEŽĀZIS

Tev ir pieredze un zināšanas, bet tomēr ir vērts ieklausīties līdzcilvēku viedoklī. It īpaši tad, ja tas ir krasi atšķirīgs. Naudas lietās esi precīzs un pievērs uzmanību juridiskām niansēm.

ŪDENSVĪRS

Turies tālāk, ja kolēģi strīdas Tev pašam savi darbi, domas un zināšana. Ja darbs ar datoru, nodublē failus. Un mājās ar sadzīves tehniku darbojies atbilstoši instrukcijām.

ZIVIS

Labāk viens sens draugs nekā simts jaunu... Šodien ir iespēja pārliecināties, ka tev līdzās ir tuvi cilvēki, kas nesavtīgi palīdzēs – gan ar padomu, gan praktiski.

Seko mums arī Instagram un TikTok – uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu