Trešdienas horoskops: 16. jūnijs

Sadarbībā ar „AstroStars”
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Unsplash

Horoskops trešdienai, 16. jūnijam.

AUNS

Darbā neiesaisties intrigās un svešos strīdos. Daudz enerģijas veltīsi mājas dzīvei, iespējams, risināmi pedagoģiskie jautājumi. Esi izprotošs un tolerants pret bērnu vēlmēm un vajadzībām.

VĒRSIS

Prāts nemierīgs un dažādas domas – vai darbā dodies pareizā virzienā, vai viss kārtībā, vai nav pieļautas kādas kļūdas. Pievakarē vajadzētu pievērsties mīļotajam hobijam, kas palīdz noņemt stresu.

DVĪŅI

Spēkus un enerģiju velti mērķa sasniegšanai. Nevajadzētu šķiest laiku darbiem, kas nenes rezultātus. Pievakarē izkusties – brauciens ar divriteni, skūteri vai pastaiga ar soļu skaitītāju ir tieši tas, kas nepieciešams atslodzei.

VĒZIS

No tevis staros pievilcība un optimisms, kas citos modinās simpātijas. Ar pozitīvu attieksmi atrisināsi visdažādākos jautājumus. Lietišķajā jomā jābūt uzmanīgam ar dokumentiem.

LAUVA

Šodien plāni var būt lielāki nekā iespējas tos realizēt. Tev piemīt veselīgas ambīcijas, taču darbi veiksies labāk, ja spēsi sadarboties. Un – noliksi malā bangojošās emocijas.

JAUNAVA

Labas idejas un augsts profesionālais līmenis, kas tiks atzinīgi novērtēts. Iespējams jauns, izdevīgs piedāvājums, kāpiens pa karjeras kāpnēm vai labs biznesa darījums.

SVARI

Darba diena ritēs spraigi, jauna pieredze, informācija. Cik paveiksi, tik arī nopelnīsi. Ar naudu jārīkojas apdomīgi – labāk pietaupīt, nevis tērēt par lietām, kas šobrīd tā īsti nav nepieciešamas.

SKORPIONS

Radošais pacēlums un labas idejas - ļauj izpausties saviem talantiem. Darbā var nākt kādas pārmaiņas, kuras notiks neatkarīgi no tevis. Vienkārši nogaidi.

STRĒLNIEKS

Tev tas nav nedz saprotami, nedz pieņemami, bet ir cilvēki, kas netur vārdu un nepilda norunas. Šodien paļaujies pats uz saviem spēkiem. Ja ko nezini, taujā vecākajiem kolēģiem.

MEŽĀZIS

Ienākumi atkarīgi no paša padarītā, nevis laimīga gadījuma. Jāpadomā par profesionālo pilnveidošanas un jaunu iemaņu apgūšanu, daudz palīdzēs radoša pieeja.

ŪDENSVĪRS

Darbā iespējami strīdi un diskusijas. Ja par varītēm centīsies pierādīt savu taisnību, vari palikt zaudētājos. Labāk izdari to, kas jādara, un vairāk padomā pats par sevi, savām vēlmēm.

ZIVIS

Atkal tā sajūta, ka trešdiena ir mazā sestdiena. Strādāt diez ko negribas, vairāk – papļāpāt vai pačatot ar kolēģiem. Ja iespējams, beidz darbu ātrāk un dodies baudīt vasaras romantiku.

Seko mums arī Instagram un TikTok – uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu